LJUBAVNI TROUGAO

KANJE VEST IZMEĐU DVE-TRI VATRE: Džulija Foks o svojoj vezi sa reperom, novostečenoj slavi i poređenju sa Kim!

U Holivudu, svakog dana novi vrtlog strasti. Donosimo vam izjave glumice Džulije Foks, poznate još i kao devojke Kanjea Vesta, o tome koliko joj se život promenio od kada ljubi čuvenog muzičara.

10.02.2022 12:51

KANJE VEST IZMEĐU DVE-TRI VATRE: Džulija Foks o svojoj vezi sa reperom, novostečenoj slavi i poređenju sa Kim!
Tanjug/AP

Kanje Vest, od skoro poznat kao Ye, je neko koga ili obožavate ili organski ne podnosite. Mišljenja o njemu su poprilično polarizovana, a izgleda da se i on sam tako oseća. Barem kad je njegova bivša supruga, Kim Kardašijan, u pitanju. Čas je preklinje, čas je proklinje, čas se ljuti na nju i to vrlo javno, putem društvenih mreža, čas želi da se pomire. Portal Srećna Republika vam donosi sočne detalje ove „drame“.

Naravno, sapunica je to, previše bi lako bilo da je tu kraj. I dok njegova bivša draga ljubi mlađanog Pita Dejvidsona i za klevete ne haje, Kanje je oko bacio na glumicu Džuliju Foks. Od skoro su u vezi, pojavljuju se svuda, posebno na modnim revijama, gde su upareni do poslednjeg detalja. Kao da pokušavaju da još više uvere ljude da su zajedno.


Međutim, priča se naravno zakuvava. Džulija je nedavno proslavila rođendan, a dečko je rešio da je iznenadi, pa je ne samo njoj, nego i svim zvanicama poklonio basnoslovno skupe i večito rasprodate „Birkin“ torbe. Velikodušno od njega, nema šta. Kada se za to saznalo po holivudskim kuloarima, svi su osuli paljbu po rasipničkim navikama Kanjea Vesta i o tome kako Džulija loše utiče na njega, te je ona brže-bolje sa svih svojim društvenih mreža pobrisala zajedničke slike sa Kanjeom. Skoro sve. Skandal!

Počele su da kruže glasine da su raskinuli, odnosno da je Džulija prekinula odnos želeći da izbegne paljbu koju Kanje redovno osipa po bivšoj mu supruzi. Ipak, ispostavilo se da su slike nestale jer su komentari na njih bili previše „surovi“ i „zlobni“ a njoj to u životu ne treba. Pametno!

Ipak, nešto novo jeste isplivalo iz tog navodnog raskida, a to je činjenica da su oboje potvrdili da su u „otvorenoj vezi“ te da se Kanje već viđa sa još jednom damom, pod imenom Čejni Džons, koja, čudnog li čuda, neodoljivo liči na njegovu bivšu ženu Kim.


Ne znam kako vama, ali meni sve ovo liči na onu igricu „Zmija“ na prvim mobilnim telefonima, gde zmija pojede sama sebi rep kada joj ponestane prostora da dalje raste. A šta na sve ovo ima da kaže Džulija Foks?


Kao prvo, glumica je izjavila da joj ne prija da je porede sa Kim Kardašijan samo zato što su se u nekim trenucima odlučile za iste odevne kombinacije i što su bile ili jesu u ljubavi sa istim čovekom. Kaže da se radije u to ne bi mešala, da joj tu zaista nije mesto, pogotovo ne u Kanjeove prozivke na račun Kim i celog klana Kardašijan, koje se tiču načina na koji ona vaspitava njihovu decu.

Na tvrdnje da je izašla iz senke tek kada je Kanje uhvatio pod ruku, glumica kaže da je odrastala pored slavnih osoba, budući da je iz Njujorka i da je skoro ceo svoj odrasli život provela u vezama sa milijarderima, pa ne vidi baš kako ju je to veza sa Kanjeom afirmisala.

O „čuvenoj“ večeri sa Madonom kaže da je za nju zapravo zaslužna ona sama, da ju je ona organizovala i da je ona ta koja je na večeru pozvala Kanjea, a ne obrnuto. Dodala je da je dečko podstiče da bude najbolja verzija sebe i da joj i te kako daje savete vezane za razvoj karijere.

Za kraj, potvrdila je da su ona i Kanje pričali o budućnosti njihove veze, o tome kako bi se razvijala ali da se za sada time ne opterećuju, da ništa ne planiraju unapred i da sve teče spontano, piše portal Miror. Pa se tako desilo i da je samo pozove, kaže joj da se spakuje i da je vodi negde. Tako da zapravo ne može ni da predvidi gde će se naći sledeće nedelje. Lepo, pomalo zabrinjavajuće ali romantično.

I dok se priča razvija a akteri preobražavaju i menjaju pred našim očima, ostaje nam samo da ispratimo šta će ih sledeće zadesiti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)