Zanimljivosti

PRINC HARI PIŠE KNJIGU: Sledi veliki potres u kraljevskoj porodici!

Princ Hari otkriće, ne tako lepe, detalje iz svog detinjstva i odnosa sa maćehom!

13.02.2022 18:07

PRINC HARI PIŠE KNJIGU: Sledi veliki potres u kraljevskoj porodici!
YouTube/printscreen

Ceo svet se trese zbog vesti da Princ Hari priprema svoju knjigu za izdavanje. Očekuje se veliki skandal zbog činjenice da će knjiga biti napravljena u formi memoara koji će preneti Harijevo odrastanje i odnos sa njegovom maćehom Kamilom, koja će postati sledeća kraljica nakon što Harijev otac postane Kralj. 

Hari i njegova maćeha nikada se nisu slagali, a blizak prijatelj princa rekao je:

- Nikada nije bio blizak sa njom i još uvek nije. On piše knjigu. Ima ugovor o knjizi vrednoj više miliona funti i za to zadržava mnoga svoja mišljenja. Ugovor o memoarima navodi da bi trebalo da sadrži lične podatke o ličnim i porodičnim aranžmanima. I to će biti zaista intiman pogled na njegova osećanja u vezi sa njegovom porodicom i onim što je došlo do raspada veze.

Princ Hari bio je jako mlad kada je njegova majka Princeza Dajana izgubila život u tragičnoj saobraćajnoj nesereći, a svoju maćehu upoznao je nedugo pre obeležavanja godišnjice Dajanine smrti. Čini se da princ nikada nije preboleo činjenicu da je dobio maćehu, jer Kamila, kakva god bila nikada za njega neće moći da nadomesti to što je bila Dajana. 

Svakako njihovom odnosu ne pomaže to što je Dajana Kamilu zvala buldog i činjenica da je Princeza jako patila zbog Kamile, te je čak u jednom intervju rekla da u njenom braku sa Čarlos ima tri osobe. 

Očekuje se da će Harijeva knjiga biti objavljena krajem ove godine, a Harije o svom delu, koji će napisati uz pomoć pisca J.R. Moehringera, rekao:

- Ne pišem ovo kao Princ koji je rođen, već kao osoba koja sam postao kroz život. Nosio sam mnogo odela, i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću uspeti to da pokažem u svojoj knjizi. Da ću prkazati sve svoje uspone i padove, sve svoje greške i lekcije koje sam naučio. 

U knjizi će biti prikazano prinčevo detinjstvo, ali i njegovo odrastanje uključujući i iskustvo iz rata u Avganistanu i njegovu vezu, pa i brak, sa bivšom američkom glumicom Megan Markl sa kojom ima dvoje dece. Mnogi očekuju da će ovako iskrena ispovest veoma potresti kraljevsku porodicu, te se brinu zbog ishoda do kog će Hariev roman dovesti. 

Komentari (0)