Horoskop

ZODIJAK I PESME GRUPE GUNS AND ROSES: Svaki znak opisan kroz hit slavnog benda

Pesme Guns and Rosesa mou da opišu svakog od nas!

12.02.2022 20:16

ZODIJAK I PESME GRUPE GUNS AND ROSES: Svaki znak opisan kroz hit slavnog benda
YouTube/printscreen

Svi smo odrastali na pesmama popularnog benda Guns an Roses. Neke pesme volimo više, neke manje, a neke nas potpuno opisuju. Portal Srećna republika otkriva vam koje pesme opisuju vaš horoskopski znak.

OVAN - Paradise City

Nije ni čudo što ovna, koji voli da uživa u hedonizmu i želi da živi u svojevrsnoj utopiji, najbolje opisuje ova himna. Odvedi me tamo gde je trava zelena i devojke su lepe, molim te odvedi me kući - o da, ovo je idilično mesto o kome ovan sanja.

BIK - Yesterdays

Iako poznat kao znak koji čvrsto stoji na zemlji, Bik takođe voli da ostavi svoju racionalnost po strani i prepusti se retrospektivnom razmišljanju. Bikovi se često sećaju prošlosti, znaju da zažale za nekim stvarima, ali vole taj osećaj kada ih preplave sećanja.

BLIZANCI – Estranged

Možda manje poznata pesma Guns N'Roses, ali podjednako moćna i impresivna kao i njihovi najveći hitovi. Osećaj otuđenosti od sveta i drugih ljudi je nešto sa čime se susreću mnoge rok zvezde, a dobro je poznat i pripadnicima horoskopskog znaka često neshvatljivih blizanaca.

RAK - Don't Cry

Da li se emotivni i zatvoreni rakovi mogu bolje opisati nego kroz jednu od najlepših balada Gunsa? Romantični i često neshvaćeni rakovi dobro znaju šta je nesrećna ljubav, a baš kada su najtužniji najbolje im pristaju tužne ljubavne balade.

LAV - Nightrain

Jedna od pesama za podizanje i okrepljenje je oda dobroj zabavi, nazvana po vinu Noćnog voza. A Gunsi su znali da se zabavljaju u danima najveće slave... Kao što su energični lavovi uvek spremni za akciju, zabavu i uživanje u svemu što život nudi.

DEVICA - Mr. Brownstone

Pesma koja govori o zavisnosti i opsesiji, u prenesenom smislu, savršeno opisuje horoskopsku devicu poznatu po svojoj opsednutosti detaljima i zavisnosti da sve bude savršeno. Naravno, ništa ne može biti savršeno, ali uporna devica će uvek težiti tome.

VAGA - Civil War

U večnoj potrazi za pravdom i ravnotežom, nijedan horoskopski znak nije tako osetljiv na nepravdu kao Vaga. Svaka nepravda boli, pogotovo kada zbog nje stradaju slabi i nevini. Svesne Vage će se uvek boriti za pravdu i biti na strani slabijih, čak i kada se osećaju nemoćno i vezano lisicama. 

ŠKORPIJA - Welcome To The Jungle

O da, svako ko ima škorpiju u blizini zna da život sa škorpijom nije miran i spokojan. Škorpije su strastvene, nesalomljive, pa čak i ogorčene kada im se neko zameri – neće tako lako oprostiti, a ako oproste nikada to neće zaboraviti. Kada uđete u svet škorpiona, on će vas pozdraviti rečima – dobrodošli u džunglu!

STRELAC - Sweet Child O' Mine

Druga pesma grupe Guns N 'Rouzs sa najviše pregleda na Jutjubu, po mnogima njihova najlepša pesma, je himna ljubavi i najlepšeg osećaja kada smo sa voljenom osobom koja ne može ništa da nadmaši. To je optimistična ljubavna pesma koja savršeno pristaje za večitog optimistu i pozitivnog strelca.

JARAC - November Rain

Pesma Gunsa sa najviše pregleda na Jutjubu, briljantna devetominutna pesma koju je Guns predstavio svetu 1992. u novom muzičkom izdanju, savršeno se uklapa sa inteligentnim jarcina. Malo mračna pesma koja opisuje sklonost jarca da brine jer ovaj znak misli da je uvek dobro biti na oprezu.

VODOLIJA - Knocking on Heaven's Door

Gde će drugde biti šašava i razigrana Vodolija, ako ne zauvek negde u oblacima. Rutina i obična svakodnevica je za Vodoliju dosadna, a zahvaljujući svojoj bogatoj mašti i kreativnosti, lako će otploviti iz nje u drugi svet. Ovaj miroljubivi horoskopski znak zna kako da pobegne od sumornih i teških vesti, pa makar to bio i samo bekstvo od stvarnosti.

RIBE - Patience

Divna poslastica uz koju zanesena riba može da sanja ceo dan. Nežnoj ribi se ne žuri, baš kao ni ovoj pesmi, zna da je strpljenje vrlina i čekaće koliko treba da dobije ono o čemu sanja. Baš kao što Aksel Rouz peva: Sedim ovde na stepenicama jer bih radije bio sam, ako ne mogu da te imam sada, čekaću draga...

Komentari (0)