Njam!

4 NAJVEĆA GURMANA ZODJAKA: Oni znaju da uživaju u hrani na pravi način!

Ovi znakovi horoskopa zaista znaju da uživaju u ukusnoj hrani i novim đakonijama!

05.02.2022 16:15

4 NAJVEĆA GURMANA ZODJAKA: Oni znaju da uživaju u hrani na pravi način!
pexels.com

Za neke ljude hrana je samo način da se preživi, dok drugi u hrani vide sreću i način da se održi konekcija sa drugim bliskim ljudima. Pravi gurmanluk praćen uživanjem u atomosferi i dobrom društvu karakteriše posebne ljude, a oni su najčešće pripadnici ova četiri horoskopska znaka.

Ovan

Ovan voli hranu. Oni se ne plaše da probaju novu hranu i ne plaše se da će biti premoreni. Ono što Ovnovi ne žele je da stalno jedu istu hranu, a ponekad će sami eksperimentisati. Ovan ima proždrljiv apetit za sve što život može da ponudi. Mogu da jedu 5 ili 6 obroka dnevno umesto standardna 3 obroka.

Bik

Bikovi su gurmani i ništa nije bolje od dobrog obroka u dobrom društvu. Poznato je da su opsednuti hranom. Oni će posmatrati kako izgleda, miriše i kakav ukus ima. Bik ne želi da bude izostavljen iz najnovijih prehrambenih trendova. Prepuštanje je važno za ove prizemljene zemljane znakove, pa ponesite kremaste sosove, bogate deserte i skupe boce prirodnog vina.

Devica

Device su vrhunski gurmani jer osim osnovne potrebe za udobnošću, imaju nezasita apetit. Oni su avanturisti koji su uzbuđeni da isprobaju novi restoran u centru grada koji služi razne kulturne kuhinje. Device takođe uživaju u iskustvu obedovanja i svesne su koji restorani brinu o vama od trenutka kada uđete na vrata.

 

Vaga

Vage, takođe, stavljaju prioritet na kvalitetnu, gurmansku kuhinju. Oni veruju da jedu šta god žele i kad god žele. Mogli su da pojedu dva doručka i onda ništa do večere, ili su mogli da jedu ceo dan. Oni vole da eksperimentišu sa različitim kuhinjama i egzotičnom hranom, jer društveni vazdušni znaci vole da seciraju ideje i iznenađuju nas svojom složenošću.

Komentari (0)