Biće zanimljivo!

RAKOVI SU MEZIMCI ZVEZDA, ŠKORPIJA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU: Evo šta vas čeka u Februaru!

Mnogim horoskopskim znacima februar će doneti velike izazove!

02.02.2022 18:00

RAKOVI SU MEZIMCI ZVEZDA, ŠKORPIJA ĆE UPOZNATI SRODNU DUŠU:  Evo šta vas čeka u Februaru!
pexels.com

Sa februarom počela je i godina Tigra, a šta očekuje horoskopske znakove i koga je Tigar izabrao za miljenika u ovom mesecu otkriva vam portal Srećna rpublika.

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnovima neće biti lako da izbegnu sukobe. Pokušajte da razgovarate više, inače rizikujete da izgubite poverenje i simpatije voljene osobe. Lavina zadataka će vas preplaviti na radnom mestu. Nema promena u oblasti finansija. Možda čak želite da odustanete, ali ne bi trebalo da donosite ishitrene i emotivne odluke. Izbegnite iskušenje da poboljšate svoje finansije pozajmljivanjem novca. Slobodni Ovan će možda konačno upoznati osobu koja će mu se dopasti pa će biti pun energije i radosti.

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi veoma dobar trenutak, mnogo promena, lepih događaja i šansi za pobedu. Slobodno prihvatite bilo koji posao koji je dugo odlagao. Upravo sada, februar vam pruža priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurban život može da vas iscrpi, pa je potrebno da napravite kratku pauzu do kraja februara. Posebno će imati sreće Bikovi, koji su zaposleni u oblasti prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tokom, pa ako već dugo planirate da renovirate svoje porodično gnezdo ili napravite veliku kupovinu, sada je vreme.

Blizanci

Blizanci ulaze u period kada ih očekuju nova poznanstva i zadovoljstva. Ipak, Tigar im savetuje da mudro otvore nove horizonte. Posebno morate biti oprezni kada imate posla sa suprotnim polom. Zvezde preporučuju Blizancima da se fokusiraju na estetska zadovoljstva - idu na izložbe, koncerte, predstave i predstave kako bi razvili osećaj za lepo. Februar će biti odličan mesec za inovativne ideje. Ne bežite od pomoći - bolje je podeliti zadatke sa kolegom, ali sve radite na vreme i efikasno. U porodičnom životu očekuju se mir i sloga, ali samo ako možete da kombinujete karijeru i privatni život.

Rak

Rakovi opet imaju sreće! Kao i u januaru, imaće malo ili nimalo napora da ostvare svoje ciljeve u poslednjem zimskom mesecu. Već je svima jasno koga je Tigar izabrao za svog favorita narednih meseci! Vreme je savršeno za uspostavljanje kontakata sa drugima, a lako ćete naći prijatelje među novim poznanicima. Mesec će biti posebno uspešan za Rakove uključene u intelektualnu sferu. Najverovatnije ćete moći da preuzmete novu poziciju ili da dokažete potrebu za povećanjem plate. Usamljene Rakove očekuje kratkotrajna romansa, a oni koji su zauzeti moraće da naprave balans između posla i ljubavi.

 

 

Lav

Poslednji mesec zime doneće sa sobom značajan broj problematičnih pitanja, ali će Lavovi i dalje biti dobro raspoloženi. Čini se kao da su ove kraljevske figure postale beznadežni romantičari - tako često lebdeći u oblacima, uronjeni u snove. Preterana rasejanost može negativno uticati na odnose sa kolegama i menadžmentom. Sfera finansija će vas oduševiti stalnim prihodima od novca. Najverovatnije će vam čak biti vraćen stari dug. Usamljeni lavovi mogu steći novog prijatelja, a ova veza se može pretvoriti u romansu.

 

 

Devica

Device mogu pomisliti da se februar uopšte nije desio, tako će brzo proleteti ovaj kratak mesec. Bićete stalno uronjeni u nove projekte, ideje i sastanke, koje vam je sa rezervom pripremio simbol nove godine. To će najverovatnije uticati na odnose sa prijateljima i porodicom, koji će se žaliti na nedostatak pažnje. Najviše sreće u karijeri imaće Device koje su zaposlene u oblasti industrije ili inženjeringa. Iznenada možete dobiti veliku narudžbu ili otići na dugo poslovno putovanje u inostranstvo. Nije sve tako ružičasto sa finansijama. Velika kupovina koju ste dugo želeli da napravite moraće da bude odložena. Usamljene Device neće promeniti svoj status.

 

 

Vaga

Kako prenosi Atma, za Vagu, februar će karakterisati nestabilnost. Predstavnici ovog znaka počeće da nasumično menjaju hobije, društveni krug, ciljeve i želje. To može dovesti do negativnih posledica na poslu i u odnosima. Pokušajte da sledite isti pravac bar u ove dve oblasti, kako ne biste izgubili posao i voljenu osobu. U njenoj karijeri sudbina će favorizovati samo Vagu koja je zaposlena u oblasti finansija i računovodstva. Može doći do blagog zahlađenja odnosa u porodici zbog vaših promena raspoloženja. Malo romantike će vam omogućiti da vratite osećanja na njihov nekadašnji žar. Astrolozi kažu da će Vaga biti previše pod stresom.

 

 

Škorpija

Poslednji zimski mesec biće relativno miran za Škorpije. Ovaj ekspresivni znak će se malo umoriti od užurbanosti i povećane pažnje, usmeravajući svoju pažnju na tradicionalne porodične vrednosti. Škorpije će češće biti kod kuće, posećujući daleke rođake i shvatajući da takvi događaji odjekuju u njihovim dušama. U domenu vaše karijere može da vas sačeka promena rukovodstva. Usamljene Škorpije mogu sresti srodnu dušu, ali da biste pridobili ovu osobu, moraćete da ublažite svoje nepoverenje.

 

 

Strelac

Došlo je vreme kada morate da radite skoro neumorno. Ovaj mesec će biti sledeći krug u vašoj karijeri, ali samo ako možete da postanete odgovorniji i svrsishodniji. Što se finansija tiče, još se ne očekuju promene. Izbegavajte sukobe sa kolegama. Sve što sada uradite biće nagrađeno malo kasnije, zato budite strpljivi. Mesec je povoljan za izgradnju porodičnih odnosa. Partner će vam pružiti svu moguću podršku, preuzimajući većinu kućnih poslova. Malo je verovatno da će usamljeni Strelac pronaći par, ali nekoliko simpatija već treperi na horizontu.

 

 

Jarac

Ovog meseca Jarčevi će moći da otkriju nove uvide koji će im sigurno koristiti u budućnosti. Ali to ne znači da će se nove informacije pojaviti u vašoj glavi, pa nemojte odbijati da upoznate zanimljive ljude i prijavite se na stručne kurseve i obuke. Inače, ovog meseca možete odlučiti da radikalno promenite svoju profesiju. Februar neće biti ništa manje pozitivan po pitanju finansija, ali samo ako odolite iskušenju da sav novac potrošite na nepotrebne stvari. U oblasti vašeg ličnog života očekuju vas promene na bolje. Porodični Jarčevi će moći da provode više vremena sa svojom decom i srodnom dušom, a samci će konačno moći da nađu sigurno utočište.

 

 

Vodolija

Februar može doneti neočekivane nevolje i brige. Astrolozi kažu da je vredno bolje pogledati okolinu - zavidljiva osoba može biti ona koju ste dugo smatrali svojim bliskim prijateljem. Februar će biti prilično dobar za preduzetnike Vodolije. Posao će ići uzbrdo. Porodičnu sferu karakterišu složeni, pa čak i pomalo zategnuti odnosi, a svađe će nastati bukvalno iz vedra neba. Razmislite zašto ste možda uvredili svoju srodnu dušu u prošlosti i pokušajte da se iskupite. Kada je u pitanju blagostanje, zvezde daju izuzetno povoljnu prognozu.

 

 

Riba

Ribe čeka iskušenje neverovatne moći: želeće da se urone u melanholično razmišljanje. Ali vreme za mirno vreme još nije došlo! Tigar će od vas uvek zahtevati da naporno radite i radite. Ne brinite – oko vas se okupilo mnogo vernih prijatelja koji će vam uvek priskočiti u pomoć u teškim trenucima. Pored toga, u februaru će vam finansije omogućiti da napravite neke važne akvizicije. Odluke donete same od sebe mogu izazvati nezadovoljstvo. Nema većih promena na polju ljubavi za usamljene Ribe.

 

 

Komentari (0)