One znaju tajnu!

NAJBOLJE LJUBAVNICE ZODIJAKA: U ova tri znaka rađaju se prave ZAVODNICE!

Pripadnice ova tri horoskopska znaka zaista znaju kako da zavedu muškarca i da ga oduševe u krevetu!

30.01.2022 16:05

NAJBOLJE LJUBAVNICE ZODIJAKA: U ova tri znaka rađaju se prave ZAVODNICE!
pexels.com

Kada je reč o seksu i muškarci i žene žele istu stvar, da budu pravi bogovi u krevetu. Svi želimo da nas partner pamti po neverovatnim seksualnim veštinama. Ipak, samo nekima to polazi za rukom, a portal Srećna republika otkriva vam pripadnice kojih horoskopskih znakova definitivno najbolje vladaju krevetom. 

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca. Njih možete ukrotiti, ali to nije jednostavno. Morate u isto vreme biti nežni, ali i pokazati autoritet! 

Bik

Predstavnice ovog znaka plene pažnju okoline svojom pojavom, svesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. One su obdarene veštinom zavođenja, a ako žele da zainteresuju muškarca dovoljno je da prekrsti noge i on pada na kolena ispred nje. 

Blizanci

Iako fizički ne izgleda preterano senzualni, muškarci lude za ženom rođenom u znaku Blizanca. Ona ima neverovatnu harizmu i inteligenciju, tako da može da se uklapa u atmosferu menjajući jasno svoje uloge, zbog toga će njenom muškarcu izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom. Ona od svog muškarca zahteva da je zadovolji na intelekrualnom nivou, a ako uspe onda će mu rado dopustiti da proba i na neke druge načine, a i sama će mu pružiti veliko zadovoljstvo. 

 

 

 

Komentari (0)