Zavedite ih zauvek!

ZNATE LI KAKO DA GA ZAVEDETE? Evo kako da pored vas uvek ostane spreman za AKCIJU!

Neki od njih obožavaju igračke, dok drugi vole da budete poslušne, znate li kako da mu se uvučete pod kožu?

17.01.2022 11:19

ZNATE LI KAKO DA GA ZAVEDETE? Evo kako da pored vas uvek ostane spreman za AKCIJU!
pexels.com

Pred prvi seksualni odnos sa novim partnerom obično smo vrlo nervozni i jako zbunjeni zbog toga što ne znamo da li smo mi ono što on želi u krevetu i da li je on ono što nama treba u krevetu. Pitanje da li ćemo se poklopiti i u tom jednom vrlo bitnom faktoru ume mnogo da nas brine. 

Portal Srećna republika donosi vam razlog zbog kog nikada nećete morati da brinete da li će vaš prvi seks biti sjajan. Evo šta u krevetu obožavaju, a šta mrze horoskopski znakovi

Ovan

Ovnovi su poznati po svom impulsivnom, brzom pristupu životu. Podstiče ih strast, pa vole iznenadni seks. Ništa ne uzbuđuje ovaj znak kao vrući seks u toaletu ili na zadnjem sedištu automobila. A s obzirom na njihovu vatrenu prirodu, nikad se ne ustručavajte da u igru ubacite i igračke.

Ovan je prvi znak zodijaka, i s obzirom na to, može se reći kako Ovnovi vole da naprave prvi potez. Takođe, Ovnovi imaju kratku pažnju, pa nisu baš raspoloženi za neku dugu predigru. Delovanje i preuzimanje inicijative su ključni.

Bik

Bik je jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Vole da istražuju ​​svoja osećanja, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, ukusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, oni vole kada se stvari odvijaju polako, pa će biti oduševljeni da potroše mnogo vremena na predigru. Ako je vaš partner Bik, očaraćete ga romantičnom večerom, šlagom i čokoladom, svećama, mirisnim uljima... Ne zaboravite i na romantičnu muziku. Pokušajte da ih dodiujete po različitim mestima i na različite načine. Bik ne voli lenjost, tako da uvek održavajte vašu spavaću sobu urednom.

 

 

Blizanci

Blizance ćete očarati ako želite seksualno da eksperimentišete. Oni žive pod motivom „Raznolikost je začin života“, a spremni su da isprobaju gotovo sve. Jedino što Blizance odbija je monotonija, stoga nemojte da se bojite. Prljavi razgovori definitivno su ono što morate da probate sa njima, a takođe vole igre uloga. Blizanci vole da ih skušate, pa pokušajte da ih saslušate dok razgovaraju i uspostavite kontakt očima. 

 

 

Rak

Intimnost je velika stvar za ove slatke, osetljive vodene znakove. Rakovi se moraju osećati sigurno pre nego što izađu iz svojih oklopa, a najbrži način za to je fizička bliskost. Ovaj znak voli maženje, grljenje, češkanje...  Intimnost je važna za Raka, zato sa njim treba vremena i strpljenja. Lezite i gledajte jedno drugome u oči. Zapamtite da sve mora biti uzajamno. Svakako odvojite dosta vremena za obostrano zadovoljstvo. Ako osete da ih ignorišete ili da niste više zainteresovani mogli bi odmah da vas izbace iz svog života.

Lav

Lavovi su dramatični, pa kada je u pitanju seks, spavaća soba se brzo može pretvoriti u pozornicu. Oni obožavaju da budu željeni. Mogli bi čak predložiti i snimanje seksa, jer ipak su oni 'filmske zvezde. Lavovi se osećaju kao da se sve vrti oko njih. Neka se vaš Lav oseća kao kralj/kraljica, a vi ćete biti nagrađeni. Lavovi vole luksuzne dejtove i grandiozno iskazivanje naklonosti.  Ako ih barem malo povredite, bolje bežite!

Devica

Device su apsolutno opsednute seksom i stvarno uživaju u svakom trenutku ovog čina. Device, takođe, vole da razgovaraju, pa je preporučljivo da sa njima pričate o seksu, eksperimentisanju i drugim sličnim detaljima. One vole predigru, te je bitno da se potrudite da svaki detalj bude apsolutno savršen. Ono što kod Device mora bit tip top je higijena. Tako da obavezno pripazite na to. 

Vaga

Vage se prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocenim umetničkim djelima. Vage obožavaju eleganciju i sofisticiranost. One su, takođe, vrlo vizualne osobe, pa će im se svideti luksuzno donje rublje ili prljavi ples. Vage su poznate po svojoj avanturističkoj prirodi i u spavaćoj sobi. Najbrži put do srca Vage uvek je kroz njen um, a čak i ako je neko savršen u krevetu, Vaga će se odmah isključiti ako nije misteriozan i zanimljiv.

Škorpija

Škorpija, koja generalno važi za najerotičniji horoskopsi znak, neretko kombinuje strast sa dubokom emocionalnom intimnošću, pa se nemojte čuditi ako se, poput magneta, zalepite za neku Škorpiju. One vole igru moći. Ne boje se da istražuju ​​tabu teme, pa pokušajte biti nastrani sa svojom Škorpijom uz njihov pristanak. Idite na duge i burne oralne seanse, iznesite ih van ili dodajte seksualne igračke. Škorpije Uzbuđuju "tajne", pa isprobajte vibrator kojim ćete vi upravljati. Ali šta god radili sa Škorpijom, morate da imate osećaj za to. Njima seksualna napetost mora biti opipljiva.

Strelac

Strelci su istraživači, a na fizičku intimnost gledaju kao na priliku za emocionalno otkriće i intelektualnu ekspanziju. Ovaj vatreni znak neverovatno lako se uzbudi na sve što ima naznaku opasnosti, stoga nemojte da se iznenadite ako vaš ljubavnik Strelac voli javni, a i grupni, seks.

Strelci su majstori zavođenja i odlični su u vođenju ljubavi, ali ih odbija klasični romantični seks. U seksu sa njima uvek ubacite nešto novo i vruće.

Jarac

Jarac je najambiciozniji znak zodijaka, a njihov seksualni nagon nije izuzetak. Jarac voli da ima sve isplanirano, ali i da se prepusti strastima. Oni uživaju da eksperimentišu sa ulogama, a kada znate šta vas očekuje naredno veče, nećete moći da prestanete da maštate o tome. Nemojte se brinuti šta će reći Jarac, njima je samo bitno da pokazujete da vam je stalo do njih koliko i govorite.

Vodolija

Vodolijama je uvek glava u oblacima, aikada je u pitanju seks, ovaj buntovni vazdušni znak ne boji se da se vrati na zemlju. Vodolije pali sve što je u suprotnosti sa društvenim pravilima. Oni vole misteriju, pa će dodavanje maske ili poveza za oči sigurno pojačati strasti. Vaš partner u znaku vodolije uživaće u seks igračkama, VR pornografiji i svim drugim kombinacijama tehnike i seksa. 

 

 

Ipak, ukoliko volite tradicionalan vanila seks, vodolija gotovo sigurno neće uživati, te je bolje da ipak potražite drugog partnera.

Ribe

Ribe su vrlo produhovljene i empatične, te ih možete uzbuditi zajedničkom meditacijom i masažom. Osim toga, Ribe vole seks pod tušem i u kadi, a intimni seks je nešto što je za njih vrhunac uzbuđenja. Ribe su znatiželjne duše, pa je zapravo jedino što ih odbija bezobrazluk. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado raditi oni što vi želite. 

Komentari (0)