Ozbiljno će se naljutiti

POSLEDICE PREVARE BIĆE GADNE: Evo koji horoskopski znak najgore reaguje na izdaju!

Ako ove znakove horoskopa prevarite, bolje bežite!

21.12.2021 16:24

POSLEDICE PREVARE BIĆE GADNE: Evo koji horoskopski znak najgore reaguje na izdaju!
pexels.com

Prevara nikako nije dobra, a kada već prevarite partnera dovoljno je loše što vas izjeda osećaj krivice i bez toga da vaš partner sazna. Međutim, kada se jednom sazna za prevaru, možete da očekujete različite posledice koje nimalo nisu lepe, a evo i kako će različiti horoskopski znakovi odreagovati na prevaru.

Ovan

Ovnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god povredi te dve temeljne vrednosti, može očekivati teške posledice. Ovan će nazvati vašu mamu, vašeg šefa ili objaviti na društvenim mrežama šta ste uradili.

Bik

Ako povredite Bika, on će želeti da povredi vas. Želeće da vidi kako patite. Dugo će pamtiti šta ste uradili. Ono što će oni učiniti ako saznaju za izdaju neće nastupiti odmah. Svoj nastup pripremaće neko vreme, jer osvet se najbolje služi hladna. 

Blizanci

Sve što vam je vredno sklonite izvan vidokruga Blizanaca. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Doslovno. Toliko će se naljutiti da neće znati šta rade, a taj ispad besa trajaće neko vreme. 

Rak

Ako se osećate loše zato što ste prevarili Raka, osećaćete se još gore kad on za to sazna. Od njih nemojte da očekujete izlive besa i bacanje stvari kao kod Blizanaca. Oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte se iznenaditi ako kažu vašoj majci šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.

Lav

Prevarite li Lava, računajte na to da će on sad imati svu kontrolu u svojim rukama. Naravno ako odluči da vam oprosti. Moraćete da mu podnosite račun za svaki svoj korak jer vam više ne veruje. Ako želite da povratite izgubljeno poverenje moraćete da se dokazujete neko vreme.

Devica

Na početku će biti zbunjena i neko vreme će možda razmišljati da li je ona kriva za to. No, kad shvati šta se dogodilo etiketiraće vas kao totalnog kretena i verovatno će vam uzeti nešto što joj se sviđa. 

Vaga

Nakon što se oporavi od početnog šoka, Vaga će naći svaki mogući način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome. 

Škorpija

Škorpije će na prvu loptu delovati kao da ih to uopšte nije pogodilo. No, to je samo zato što još smišljaju kako će iskoristiti svoj otrov.

Strelac

Kad sazna za prevaru, to je to. Strelac neće više nikada komunicirati sa vama. Ako zajedno živite, izbaciće vaše stvari na ulicu i preko porodice ili prijatelja poručiće vam šta želi. Za njega je ova priča završena.

Jarac

Šta je bilo s vama, bilo je. Jarac više neće dozvoliti da imate ikakvog prava u njegovom životu. Nastaviće da živi bez vas, potajno će patiti i nikad nikad više sa vama neće moći da razgovara. 

Vodolija

Može malo poludeti kad sazna šta ste učinili, ali nakon što se smiri jednostavno će odšetati iz tog odnosa. 

Ribe

Plakaće danima u neverici zbog toga što se dogodilo, a onda će se tuga pretvoriti u bes, pa se nemojte iznenaditi ako vam probuši gumu na autu ili nešto slično. Kada se izduva na taj način, praviće se kao da se ništa nije dogodilo i nastaviće sa svojim životom. Sama, naravno. 

 

Komentari (0)