Njih ne možeš prevariti

HOROSKOPSKI DETEKTORI LAŽI: Oni mogu da namirišu PREVARU, a onda bolje bežite!

Laganje nije lepo, a kada neko laže naveliko i naširoko posebno ga je lako otkriti, međutim ovim horoskopskim znakovima ne može da promakne ni najsitnija neistina!

10.12.2021 12:56

HOROSKOPSKI DETEKTORI LAŽI: Oni mogu da namirišu PREVARU, a onda bolje bežite!
Pixabay.com

Svi ponekada slažemo, ponekad to radimo iz najbolje namere, a ponekada brinemo o tome kako će neko da reaguje na istinu i na naše ponašanje, te umesto da im kažemo šta se zaista dešava, mi kažemo neku belu laž i nadamo se da neće saznati. Ipak, ukiko želite da slažete neki od ova četiri horoskopska znaka, savetujemo vam da to ipak ne radite, jer će vas sasvim sigurno provalitit!

Devica

Puno sreće svima koji žele da slažu Device! One su pravi detektor laži i prepoznaće u trenu i najmanju laž. Devicama je čak zabavno analizirati ponašanje drugih – jer ih i više nego uspešno čitaju. Ništa im ne može promaći, pa kad ih neko laže, Device to otkriju iste sekunde.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i imaju puno društvenih kontakata. Možda im upravo to, što poznaju mnogo različitih ljudi, s kojima su bili u različitim odnosima pomaže da već iz iskustva znaju kad je neko neiskren. Uglavnom, s lakoćom primete kad ih neko laže. A kad osete da neko ne govori istinu, imaju prava pitanja pomoću kojih će to i dokazati.

Škorpija

Bolje ti je da ne lažeš Škorpije. Treba im vrlo malo vremena da otkriju kad ih neko laže. Škorpije su po prirodi oprezni i znatiželjni. Kad Škorpije čuju neko lažno izvinjenje ili neuverljivu priču, uložiće koliko je god potrebno truda i energije za otkrivanje istine. Ali, oprez: Škorpije su zlopamtila i neće tako brzo zaboraviti laž. Hm, budimo iskreni, možda će se i osvetiti.

Vodolija

Osobe rođene u znaku Vodolije su vrlo oprezne i inteligentne. Prepametne su da progutaju lažnu priču tako da će brzo primetiti i razotkriti lažljivce. Kad im sagovornik na pitanje odgovori pitanjem, počne držati distancu ili se počne čudno ponašati, odjednom se pojačaju čula koja smo opisali kod Škorpija. Međutim, Vodolije neće nekome uzeti laž za veliko zlo – oprostiće lakše od drugih horoskopskih znakova.

Komentari (0)