Njihova ljubav je najjača

KO SU NAJBOLJE SUPRUGE HOROSKOPA? Ako ste BAŠ nju oženili pravi ste SREĆNICI!

Oni koji ožene pripadnice ovih horoskopskih znakova, zaista su pravi srećnici.

09.12.2021 13:12

KO SU NAJBOLJE SUPRUGE HOROSKOPA? Ako ste BAŠ nju oženili pravi ste SREĆNICI!
pexels.com

Svi znaju da su neke horoskopske kombinacije fantastične, dok su druge katastrofa u najavi. Ipak, bez obzira na to u kakvoj ste horoskopskoj kombinaciji, postoje određeni znakovi koji su zaista savršeni za svakoga. Ovo su savršene supruge horoskopa, spadate li i vi među njih?

Rak

Ljubav koju oseća račica, svakako je jedna od najboljih majki i supruga horoskopa. Kada se račica zaljubi ona svog portnera obožva, pruža mu sve što mu je potrebno od ljubavi do najukusniji hrane, a kadadece dođu na svet ne postoji ništa što im je bitnije od njih. 

pexels.com

Muškarac ljubi ženu u venčanici ispred Ajfelovog tornja

Lav

Lavica, kao i prava lavica ne da na sebe i svoju decu, ona štiti svoju porodicu, a od muškarca traži da bude podjednako jak koliko i ona. Lavica bezuslovno voli, a ne traži ništa za uzvrat. Jednostavno pruža sve što joj je potrebno. Obožavaćete je, a nikada joj neće trebati da da povoda za to. 

pexels.com

Žena mazi muškarca

Jarac

Jačina i stabilnost jarice upravo su ono što je čini jednom od najboljih supruga horoskopa. Njena odgovornost, dužnost i posvećenost neće dopustiti da se plamen ljubavi ikada ugasi. Uz nju svakim danom postajete sve bolji i bolji dok jednog dana ne shvatite da ste se iz žabe pretvorili u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je volela dok ste još bili „nevidljivi“, ali se i pobrinula da vas svi čuju i vide. Čovek vredan pažnje, stabilan, jak i odgovoran. Ona ne živi u bajci, već stoji čvrsto na zemlji svesna šta od koga može očekivati.

Komentari (0)