MALE ŽENSKE TAJNE

HOROSKOP I VEZE: Kog znaka su najbolje, a kog najgore žene zodijaka?

Ako ste se ikada pitali kakve su žene rođene u određenim znakovima Zodijaka u vezi, čemu teže i da li su ljubomorne, vaša potraga je završena. Portal Srećna Republika vam donosi odgovor!

20.12.2021 13:52

HOROSKOP I VEZE: Kog znaka su najbolje, a kog najgore žene zodijaka?
pexels.com

Ukoliko vas zanima kakve su Lavice kad se zaljube i da li ih tada možete pripitomiti kao i da li je istina da su Škorpionke strastvene i spontane, ostanite uz naš tekst i saznajte.

OVAN

Nećete se pitati šta to ona misli jer će vam to sama bez ustručavanja reći, i onda kad to nije ni blizu onoga što ste hteli da čujete. Iako ih neki muškarci mogu smatrati ćudljivim ili teškim, ne treba dovoditi u pitanje to da će se u potpunosti prepustiti kada pronađu onoga ko je to i zaslužio.

Ali ni zbog koga neće preći preko svojih uverenja i izneveriti sebe i svoje čvrsto usađene principe i životne vrednosti. Znaju i da se zaista razbesne, a tada će njihova jača polovina čuti i ono na šta možda i nije bila spremna. Jer ona nikoga ne štedi. 

BIK

One nisu žene koje privlače loši momci, ali to ne znači da su dosadne ili plašljive, njihov karakter kojim uglavnom dominira razum im jednostavno ne dopušta da se vežu za nekoga ko će im zagorčati život i kome će glumiti mame. Zato će uvek radije šansu dati mirnom i povučenom momku, sa kojim možda i nemaju tako jaku hemiju, ali je već na prvi pogled logičniji izbor. Međutim, većina žena u znaku Bika će se sa srodnom dušom verovatno sudarati dok ne pristanu da mu pruže šansu.   

BLIZANCI

Inače izuzetno opuštene žene, što je suprotnom polu uglavnom šarmantno. Kada se na to doda da su žene Blizanci i zabavne, avantura i dobar provod su zagarantovani. Iako su često neodoljive, jedna od njihovih najvećih mana, koja često ume da odbije pripadnike muškog pola, je navika da analiziraju sve i svakoga, svaku situaciju ili osobu koju su upoznale. To ide to te mere da se graniči sa običnim tračarenjem.

Premda sebe ne doživljavaju tako, ženski Blizanci su uglavnom puni samopouzdanja što im svakako može samo ići u prilog i pomoći im da se svide muškarcu kojeg žele jer je većini muškaraca samopouzdana žena neodoljiva. Još ako je i privlačna… 

A ako ste žena Blizanac i u potrazi ste za onim pravim, on vam je možda celo vreme ispred nosa, a najbrže ćete ga pronaći ako prestanete da težite nečemu drugom i osvrnete se oko sebe. Možda shvatite da su vama najdraži i najvažniji ljudi oduvek baš tu pored vas.

RAK

Kad se nekome svidite i pokuša da vam se približi, a to ne uspe, budite sigurne da ste ga odbile time što mu je dosadilo da vas uverava da mu se zaista sviđate. Za nekoga sa toliko vrlina, ženama rođenim u znaku Raka je neobično teško da shvate da ih neko voli baš onakve kakve su.

Često zato idu na sigurno pa ulaze u veze sa muškarcima koji su im karakterno slični, što nikako nije najbolja varijanta.  Naprotiv,  pripadnice ovog znaka će se verovatno stvarno usrećiti samo ako se usude da rizikuju i odaberu partnera koji im je dijametralno suprotan i prava enigma. Samo će sa takvim muškarcima uspostaviti i pravu fizičku privlačnost koja će rezultirati fantastičnim seksom!

LAV

Lavice nemaju problem sa samopouzdanjem, naprotiv, problem im može biti višak istog. One se osećaju i ponašaju kao zvezde što, naravno, privlači muški rod. A od brojnih muškaraca koji pokušavaju da im se približe, na kraju će imati sreće onaj najuporniji, baš kao što to biva i u prirodi, u životinjskom svetu. 

A kad se pojavi muškarac koji će ih osvojiti tako da lude za njim, od životinje koja predstavlja kralja džungle one postaju pitomi mačići. Jednom kada ih neko obori s nogu postaju najvernije i najpažljivije devojke na svetu, a od velike zvezde više nema ni traga ni glasa.

Onog pravog će, ako ga traže, verovatno pronaći čim mu daju šansu. I to u nekome ko verovatno, s obzirom na njihov zvezdani status, već duže vreme skuplja hrabrost da im priđe. Karakterno su Lavice po pravilu dobre osobe sklone da pomognu svakome, a tu osobinu slede i odgovornost i zdrav razum - ukratko, neodoljiva su kombinacija.

DEVICA

Devica je prava, večita dobrica koja će se uvek svim snagama truditi da prema svima ispadne korektna, pa tako i prema svom partneru. Suprotnom polu se sviđaju Device, i to najviše zbog svoje odgovornosti, ali one same se često brinu kako su možda predosadne ili pak nedovoljno spontane, piše portal 24sata.hr

Međutim, nema razloga da se time opterećuju, jer da je to istina, ne bi toliko privlačile muški rod. Srodnu dušu Devica uglavnom ima priliku da upozna među ljudima sa kojima deli osećaj za pravdu pa će je tako i sa muškarcem često spojiti neka borba za “viši cilj” ili za prava neke ugrožene grupe.

VAGA

Zbog manjka samopouzdanja Vage se često povlače što će njihove partnere ponekad i oterati. Ali ni to verovatno neće biti prevelika šteta kada se u obzir uzme to da su izrazito sklone biranju partnera koji su, najjednostavnije rečeno, barem par kopalja ispod njih. 

Definitivno im manjka samopouzdanja pa bi trebalo da budu svesnije sebe i utiska koji ostavljaju na drugi pol kojem su uglavnom veoma privlačne. Inače se premalo zauzimaju za sebe i bore za ono što im pripada pa će tako, naizgled olako, vredne stvari prepustiti nekom drugom i zadovoljiti se nečim manjim od onoga što zaslužuju, bilo da je reč o muškarcu, poslu ili prijateljstvu.

ŠKORPIJA

Veza sa Škorpionkom je uglavnom veliki izazov jer je s njima sve preintenzivno, od prvog izlaska pa do burnog raskida. Zato nisu svi muškarci dorasli ovom znaku, jer se ne znaju svi nositi sa toliko uzbuđenja. A oni koji spadaju u tu grupu će, na njihovu veliku žalost, propustiti i podjednako intenzivna seksualna iskustva koja idu u paketu sa ženskim Škorpijama.

To je znak za koji se smatra da je, što se žena tiče, najslobodniji i najbolji u krevetu, a uz to su uglavnom i dobre osobe. Ako zanemarimo neke njihove bubice i ludila. Ali, ionako svi mi imamo neke svoje žute minute…

STRELAC

Ovo su mahom zabavne žene sa zavidnim smislom za humor pa će verovatno biti najsmešnije osobe na proslavi ili u izlasku, a uz to vole i da se šale na svoj račun. Uvek su spremne da svakoga strpljivo saslušaju i posavetuju, zbog čega im se prijatelji obraćaju u kriznim situacijama, sigurni u njihovu pomoć. Osim smisla za humor, adut im je i šarm kojem malo ko može da odoli, bilo da je reč o muškarcima ili drugim ženama.

Međutim, ono što je bolna tačka žena ovog znaka je - naivnost. Naime, skolne su tome da u svakome vide ono najbolje što ta osoba pruža, što ih često dovede u neprijatne situacije u kojima ostaju razočarane. To im se često dešava i sa partnerima koje uglavnom veličaju i smatraju boljima nego što oni zapravo jesu, te se većina njihovih ljubavnih veza završava uz dozu ogorčenosti.

Idealne su kao prijatelji sa kojima se muškarac obično nađe u situaciji kada želi nešto više od prijateljstva. Ako se poklopi da to i one same žele, očekuje ih idealna veza sa prijateljem. Ali, na njihovu žalost, time što su sa svakim dobre sebi češće naprave neprilike nego što upoznaju zanimljive ljude sa kojima možda požele da provedu ostatak života. 

JARAC

Baš kao i Ribe, i žene u znaku Jarca imaju tendenciju da traže neozbiljne momke kojima kasnije moraju da izigravaju mame. Pravi problem nastane kada napokon naiđu na pravog muškarca koji traži ženu, a ne mamu, a one se ne mogu se oteti svojoj potrebi da nekoga služe.

To što pali kod nezrelih momčića, nažalost, uglavnom ne pali kod muškaraca koji traže ravnopravnu partnerku, pa oni onda umeju da pobegnu jer se osećaju prezaštićeno. Zato im veze uspevaju tek kada shvate da ne bi trebalo sve muškarce da tretiraju isto, kao i da nema ničeg lošeg u tome da nekome budu ravnopravne partnerke.

VODOLIJA

Ženske Vodolije ne podnose da se zadire u njihov privatni prostor više nego što je to potrebno pa će se njihovi partneri često zapitati čime su ih to uznemirili. Odgovor je verovatno da se ona povukla jer je pripadnik drugog pola počeo da joj oduzima previše vremena u čemu ona više ne vidi svrhu. 

Zato ceni tuđu i zahteva svoju nezavisnost. Ipak, kad je u pitanju prava ljubav, pa i prijateljstvo, drugoj strani će pristupati itekako strpljivo i sa puno brige, ali i verno. U spavaćoj sobi će se pokazati kao zver kada joj partner zaista odgovara, a hladna će biti kada joj nedostaje strasti i emocija. 

RIBE

Poznate su po svojoj saosećajnosti, empatiji i interesu za druge, zbog čega najviše i čudi to što najčešće biraju partnere koji ih ne zaslužuju. Žene Ribe su sklone zaljubljivanju u one kojima je potrebna neka vrsta pomoći pa se uglavnom o nekome brinu još i pre nego što postanu majke. Međutim, ako nađu partnera koji ceni iste stvari i ima sličan moralni kompas i sistem vrednosti, na videlo izlazi i njihova kreativna, umetnička strana. 

 

Komentari (0)