Jer ti se ljubiš...

MAJSTOR ZA POLJUPCE: Znate li koji horoskopski znak najbolje upravlja jezikom!

Znate li koji horoskopski znakovi se najbolje ljube? Oni su fantastični, a evo i zašto!

17.12.2021 13:04

MAJSTOR ZA POLJUPCE: Znate li koji horoskopski znak najbolje upravlja jezikom!
pexels.com

Ljubljenje je čin koji nas povezuje i koji u ljudima budi najlepše emocije. Ipak, ne znaju ba svi ljudi to da rade kako treba, a astrolozi otkrijvaju koja tri horoskopska znaka su najbolja u poljupcima. 

Ovan

Nežno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom – nikad se ne zna šta se može od njega očekivati. Stalno ispočetka iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom Ovan zavede, ostaje zauvek očaran njegovim usnama, jer je Ovan jednostavno svestan da je ljubljenje umetnost. On obožava da se ljubi, a njegovi poljupci su puni strasti.

Rak

Rakovi takođe spadaju u osobe koje se najstrastvenije ljube. On voli romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nežne. Pri ljubljenju Rak se ne zadržava samo na usnama partnera, već obasipa njegovo celo telo. Odnos koji Rak ima partneru zaista je neverovatan, a vaš zadatak će jednostavno biti da se potpuno prepustite.

Ribe

Ribe su vrlo razigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce Ribe ekstremno strastvenima. Vole da "razmaze" partnera usnama i da tako uklone svu napetost. Nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera. Naročito uživaju u takozvanom "francuskom poljubcu".

Komentari (0)