Bez dlake na jeziku

TRI NAJVEĆA DAVEŽA ZODIJAKA: Žale se, prigovaraju i sve im smeta

Sa ovim horoskopskim znakovima je teško izaći na kraj jer ne znaju za toleranciju.

14.12.2021 22:15

TRI NAJVEĆA DAVEŽA ZODIJAKA: Žale se, prigovaraju i sve im smeta
pexels.com

Nekim ljudima je u krvi da se žale, prigovaraju i na sve imaju neke primedbe. Nekada su osnovane, a nekada su traženje „dlake u jajetu“. Astrolozi misle da horoskopski znak dosta određuje da li će čovek biti davež. Nekoliko znakova se izdvaja po tome što nemaju ni malo tolerancije.

Device

Na prvom mestu su Device jer uvek teže perfekcionizmu. One svaku grešku primete, svaku nelogičnost i neslaganje i sve će to jasno i glasno reći. Pri tome neće voditi računa da budu diskretne. Čak i kada im se ne traži mišljenje, oni će reći šta misle jer one su takve. To su oni ljudi koji se u restoranima najčešće žale na uslugu jer smatraju da to može mnogo bolje da bude.

pexels.com

Devica će vam reći šta misli ikada je ne pitate

Rak

I dok Device uglavnom prigovaraju kako bi samo nešto bilo što bolje, kod Rakova se baš ne zna tačno da li je to iz zle namere ili ne. Čim njima nešto zasmeta, oni krenu da kukaju, prigovaraju i žale se, uz prilično pravljenje drame. Ne prezaju da upotrebe i suze samo kako bi dobili ono što su naumili i kako bi sve bilo kako oni hoće.

Škorpija

Škorpija voli da čvrsto sve konce drži u svojoj ruci i da sve kontroliše. Čim to nije tako, Škorpija diže galamu i odmah stavlja do znanja šta joj ne odgovara i sa čim se ne slaže. Naročito će se ražestiti ako im neko pokvari plan koji su one unapred osmislile i u šta su uložile puno truda. U naletu prigovaranja, Škorpije kažu mnogo toga: i što misle i što ne misle.

Vodolija

Vodolije vole da drže duge monologe i očekuju da svi njih slušaju sa velikom pažnjom. Kad Vodolija krene da prigovara, to radi kako bi započela raspravu i kako bi mogla svima da održi jedno poduže predavanje. Kada naiđete na takvu osobu, samo klimajte glavom i ništa ne zapitkujte.

Komentari (0)