Svadba, svadba

2022. JE PRAVA GODINA ZA BRAK: Ovi horoskopski znakovi izgovoriće sudbonosno DA!

Zvezde su naklonjene ovim horoskopskim znacima u 2022. godini, pa mnogi njihovi pripadnici mogu da očekuju da će naredne godine stati na ludi kamen.

12.12.2021 11:38

2022. JE PRAVA GODINA ZA BRAK: Ovi horoskopski znakovi izgovoriće sudbonosno DA!
pexels.com

Mnogi ljudi sanjaju o braku, a velikom broju parova pandemija koronavirusa ozbiljno je pokvarila planove kada je ovaj aspekt života u pitanju. Ipak, zvezde su rešile da je za tri horoskopska znaka pravo vreme za promenu, te njih u narodnoj godini čeka posebna sreća na polju ljubavi i ulazak u bračne vode.

VAGA

Stvari vam možda ne idu tako dobro u poslednje vreme, ali izgleda da će se to promeniti 2022. Sledeće godine, uglavnom oko aprila ili maja, mnoge Vage će uspostaviti novu vezu ili će postojeću vezu ozvaničiti. Oni koji su u stabilnoj vezi, razmišljaće o braku i ovo je veoma dobra godina da čak i postanu roditelji!

pexels.com

Muž i žena su srodne duše

DEVICA

Kako prenosi Srbija danas, definitivno će 2022. za vas biti godina sa puno emocija. Romantika će dominirati i vodiće vas da pronađete svoju drugu polovinu. Neki će upoznati ljubav svog života i verovatno će tokom godine doći do venčanja. Ako vam se nudi brak ili vanbračna zajednica, bilo bi dobro da kažete „da“, jer je do 10. maja ova godina za vas veoma povoljna na ovom polju.

pexels.com

Mladenci se ljube na plaži

JARAC

I za Jarčeve je 2022. dobra godina da formalizuju svoju vezu. Sa novom godinom bi trebalo da posvete više pažnje svom partneru i ozvaniče svoju vezu, jer im je nova godina koja je pred nama veoma naklonjena. Oni koji su slobodni, verovatno će naći ljubav tamo gde je ne očekuju, to može biti  osoba koja će se iznenada ponovo pojaviti u njihovom životu ili ona koju su toliko dugo čekali.

Komentari (0)