Ljubav je u vazduhu!

KAKVE MUŠKARCE PRIVLAČI VAŠ ZNAK ZODIJAKA? Ko juri za pametnim, a ko za vrcavim ženama

Evo kakve momke ćete uvek privlačit!

23.01.2022 21:18

KAKVE MUŠKARCE PRIVLAČI VAŠ ZNAK ZODIJAKA? Ko juri za pametnim, a ko za vrcavim ženama
pexels.com

Muškarci imaju svoje preference. Koliko je nekima bitno da budete plave ili smeđe, toliko su im bitne i vaše unutrašnje osobine. Naše osobine često zavisi od našeg horoskopskog znaka, te ne čudi da žene u istom znaku pivlače slične muškarce. Portal Srećna republika otkriva vam kakve muškarce privlačite vi.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarce koji žude za uzbuđenjima, putovanjima, zabavom... One su vrlo dinamične i uvek spremne za akciju pa su najsretnije kad uz sebe imaju partnera sličnih želja i sklonosti.

Bik

Pripadnice ovog znaka neodoljive su momcima koji traže pouzdane i opuštene žene. One znaju da vole i u potpunosti se predaju partneru koji im osvoji srce.  

Blizanac

Pripadnice ovog znaka su neodoljive muškarcima koje privlače impulsivne, pomalo razigrane žene uvek spremne za nova iskustva. Znaju da im sa njima zabave neće nedostajati.

Rak

Žene rođene u ovom znaku privlačne su muškarcima koji traže ljubav i nežnost. One ne mare toliko za fizički izgled i materijalna dobra koliko za emocije. 

Lav

Lavice su pomalo vrcave, sigurne u sebe i privlačne čak i kada raščupane u pidžami hodaju po kući. One su neodoljive muškarcima koji traže samopouzdane žene.

Devica

Pripadnice ovog znaka privlačne su muškarcima kojima je važna inteligencija, lepota duše i brižnost. Device su staložene i ne da im se da gube vreme na besmislene emotivne rasprave, pa ih senzibilni momci zaobilaze.

Vaga

Žene rođene u ovom znaku neodoljive su muškarcima koji traže stabilan i miran život. One su u stanju razumeti partnera jer gledaju na svet i iz njegovog ugla. Vage znaju kako da balansiraju i učine život ugodnim.

Škorpija

Pripadnice ovog znaka su vrlo privlačne muškarcima kojima je strast u životu izuzetno važna. One vole život i žele da ga žive punim plućima, ali pod svojim uslovima.

Strelac

Pripadnice ovog znaka poseduju neodoljiv smisao za humor, znaju kako da nasmeju ljude i unesu dobru energiju u prostor pa su vrlo privlačne momcima kojima je to kod partnerike važno. 

 

 

Jarac

Žene u znaku Jarca neodoljive su pomalo nesigurnim muškarcima koji čvrsto stoje na zemlji i traže jaku, samostalnu partneriku, onu koja će im biti oslonac i nit vodilja kroz život. 

 

 

Vodolije

U ženu Vodoliju često se zaljubljuju muškarci koji žele da partnerika podstakne ono vrcavo u njima. Pripadnice ovog znaka poseduju slobodan duh i nisu sklone osuđivanju ponašanja drugih.

 

 

Ribe

Ribe su zanimljive muškarcima koji su u potrazi sami za sobom, koji traže dubinu, kako emocionalnu, tako i duhovnu. Pripadnice ovog znaka su vrlo romantične i emotivne.

 

 

 

Komentari (0)