Znate li?

KAKAV JE VAŠ IDEALAN MUŠKARAC? Pripadnice ovog znaka uzbuđuje da sede na dve stolice!

Svaki horoskopski znak ima svoje preference, a kada se radi o savršenom muškarcu, evo kakav je vaš!

02.01.2022 18:00

KAKAV JE VAŠ IDEALAN MUŠKARAC? Pripadnice ovog znaka uzbuđuje da sede na dve stolice!
pexels.com

Sve žene sanjaju o idealnom muškarcu koji će biti samo njihov princ na belom konju. One imaju zacrtane sve osobine savršenog viteza. Neke žele da on ima plave oči, dok druge više vole crne. Jednima je bitno da njihov princ bude velikodušan i dobar, dok je drugima bitnije da bude savršen u krevetu i atletske građe. Ipak, kada se pojavi taj savršeni muškarac mnoge žene se jednostavno razočaraju.

Sunce u vašoj natalnoj karti reći će vam kakav je vaš idealan muškarac u vašoj glavi, dok će muškarca koji je zaista savršen otac vaše dece i vaš životni saputnik opisivati Mars. Pogledajte gde se nalazi Mars u vašoj natalnoj karti, a onda otkrijte kakav je vaš idealni muškarac!

Mars u Ovnu

Privlači vas drzak, hrabar muškarac koji ima snažnu energiju, impulsivan je i nestrpljiv, baš kao i vi. Takav muškarac uživa u avanturama i upravo vam je zbog toga i atraktivan. Privlače vas snažni, sportski tipovi muškarca, oni koje često opisujemo kao 'mačo' tipove. Agresivni ste po prirodi i zato vam se dopadaju partneri koji vole izazove, baš kao i takmičenja.

Mars u Biku

Senzualan muškarac jake volje, koji stoji čvrsto na zemlji, uživa u finim stvarima i udobnosti života će vas zasigurno privući. Onaj koji voli da uživa u dobroj hrani i muzici. Njegov miris i glas vas uzbuđuju, a veoma vam je važno zadovoljstvo, senzualnost i zato tražite snažnog, zdravog i strpljivog partnera. 

Mars u Blizancima

Zbog važnosti koju pridajete komunikaciji vas će privlačiti muškarci koji su odlični i duhoviti sugovornici. Intelektualna stimulacija je ono što budi znatiželju i strast u vama, stoga vaš partner mora biti intelektualac, da bi vas zainteresovao. Uzbuđuje vas njegov um, a ne njegov fizički izgled. Vi uživate ​​u slobodi, stoga vas često može privući više muškaraca istovremeno. Žongliranje između dva odnosa vama može biti uzbudljivo.

Mars u Raku

Vas će privući osetljivi tipovi muškaraca uz koje ćete se osećati emocionalno i finansijski sigurno. Žudite za stabilnošću i mirnoćom. Nesvesno vas privlači očinska figura, muškarac kog doživljavate ili vidite kao 'oca svoje dece'. Tip muškarca koji podsvesno traži majku, takođe vam može biti privlačan, a posebno vam je atraktivan ako kuva i želi udoban dom. Najviše volite kada je partner osetljiv i pruža vam osećaj sigurnosti i zaštite. 

Mars u Lavu

Privlači vas muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i harizmom. Uzbuđuje vas njegova velikodušnost i spremnost na pokazivanje nežne strane. Kreativan tip poput glumca, umetnika, muzičara ili lidera snažno će vas privući. Sviđa vam se dramatičnost koju takav muškarac poseduje. Želite muškarca koji će se prema vama ponašati kao prema princezi, koji vam se divi i koji vas hvali i koji vas nikaad ne kritikuje. 

Mars u Devici

Praktičan, pouzdan, inteligentan i dobro odgojen muškarac, posebno onaj koji je uredan i čist će vas posebno uzbuditi. Kada upoznate nekog, prvo što ćete primetiti je njegov način oblačenja, obuća, a važna vam je i higijena njegovih noktiju. Budući da ste perfekcionista, može se dogoditi da vas privuče muškarac kog ćete moći da 'popravite' i učinite ga savršenim. Važan vam je način njegovog ophođenja u javnosti, želite da se kulturno ponaša, jednako kao i što žudite da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

Mars u Vagi

Privlače vas šarmantni, pristojni i elegantni tipovi muškaraca. Vaš idealan partner mora dobro govoriti, lepo izgledati i fantastično se oblačiti. Vaš muškarac ceni umetnost i kulturu, te uživa u druženju. Uzbuđuju vas romantični gestovi, poput cveća, koje će vam partner podariti, ili pak lepota, odnosno muškarac privlačnog stasa. To će vas provereno učiniti raspoloženim za ljubav i romantiku.

Mars u Škorpiji

Poput magneta vas može privući tajnoviti, intenzivan, posebno moćan i opasan muškarac, onaj koji izgleda i ponaša se baš poput vas. Vaša snažna volja, posesivnost i kontrola, su karakteristike koje volite pronaći i kod vašeg muškarca. Emocionalno uzbuđenje pruža vam romantična veza sa nekim koga može angažovati u psihološkoj borbi za kontrolu, koja na kraju može dovesti do duboke ljubavne veze.

Mars u Strelcu

Pošten, pravedan i moralan muškarac, visokih ideala, posebno učitelj ili duhovni vođa, idealan je partner za vas. Kod muškarca cenite i dobar smisao za humor, težite ka poštenju, prijateljstvu i zabavi u vezi. Želeli biste pokraj sebe nekoga sa kim možete da podelite avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa odnos u kojem možete biti istinski prijatelji. Privlače vas muškarci različitih kultura, stoga stranac ima velike šanse da izazove navale požude kod vas.

Mars u Jarcu

Ambiciozan muškarac, mnogo stariji ili mlađi od vas, zapašće vam za oko. Vi ste žena koju privlači bogatstvo, status i moć i verovatno ćete, tim pre, odabrati muškarca sa karijerom nego siromašnog muškarca koji atraktivno izgleda. Kod vas u obzir dolaze samo ozbiljni romantični partneri sa kojima možete videti sebe u budućnosti. Iako teško pokazujete svoja osećanja, nakon što se obvežete nekome iza zatvorenih vrata, ipak otkrivate svoju strastvenu stranu.

Mars u Vodoliji

Vas posebno privlači intelektualno zanimljiv muškarac, otvorenog uma, koji je spreman da eksperimentiše, ali može da vam bude i prijatelj. Njegova nekonvencionalnost i nepredvidljivosti je ono što ga čini atraktivnim i što vas uzbuđuje. Intrigira vas jer je idealista i buntovnik; vi ste originalni, ponekad nepredvidljivi i zato vas ne zanimaju dosadni muškarci koji izgledaju ili se ponašaju kruto.

Mars u Ribama

Vas privlači sanjar. Muškarac koji je romantičan i osećajan. Onaj koji na prvi pogled izgleda pomalo izgubljeno i zbunjeno, vama je interesantan. Često se nađete u situaciji u kojoj vas je privukao muškarac kog treba spasiti ili muškarac koji se nada da će biti vaš spasitelj. Vi ste nepopravljivi romantičar i zato uvijek sanjate o vitezu na belom konju, koji dolazi ka vama i obara vas sa nogu. U privatnosti svog prostora, veoma ste senzualni i spremni zadovoljiti sve fantazije vašeg partnera.

Komentari (0)