SAVRŠEN PAR

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Kojim znacima se uskoro smeši životna ljubav i uspešna veza?

Koji su to najbolji ljubavni parovi u 2022. prema Zodijaku? Portal Srećna Republika vam otkriva vaš idealan horoskopski spoj za godinu pred nama!

31.12.2021 15:29

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Kojim znacima se uskoro smeši životna ljubav i uspešna veza?
pexels.com

Nova godina je odlična prilika da postavite nove ciljeve, napravite promene u svom životu ili pronađete ljubav. Portal Srećna Republika vam predstavlja najkompatibilnije znakove Zodijaka za sledeću godinu, koji će udruženim snagama ispisivati stranice svoje ljubavne priče i menjati svoju sudbinu.

Ovan i Blizanci

Energija Ovna je kompatibilna sa radoznalošću i svestranošću Blizanaca.

Bik i Devica

Bikova pouzdanost je kompatibilna sa analitičkim pristupom Device, unoseći dubinu i uspeh u vezu.

pexels.com

Par šeta

Blizanci i Vaga

Blizanci dobro dopunjuju Vagu u stvaranju harmonične zajednice kojom oboje mogu nastaviti da produbljuju svoj osećaj svrhe.

Rak i Škorpija

Rak se dobro povezuje na emotivnom nivou sa Škorpijom što vodi do svetle budućnosti i promene sudbine kada je to potrebno.

pexels.com

Par za stolom

Lav i Vodolija

Lavovi se, sa svim svojim samopouzdanjem, povezuju sa Vodolijom jer međusobno poštuju jedni druge i dele iste nivoe energije.

Devica i Jarac

Devica i Jarac čine sjajan par koji kao tim ispisuje svoju sudbinu za budućnost i svoje postiže ciljeve, i pritom se odlično zabavljaju dok to rade.

pexels.com

Par u krevetu

Vaga i Vodolija

Vaga zajedno sa Vodolijom, budući da su oba znaka vazdušna, formiraju snažnu vezu koja može postati veoma ambiciozna kako bi kao par ostvarili svoju sudbinu, piše portal express.co.uk.

Škorpija i Jarac

Škorpija i Jarac imaju želju za pobedama i uspehom u životu i oboje su veoma vredni i imaju aktivan životni stil - kada rade zajedno, napreduju i ne dozvoljavaju da im ništa stane na put.

Strelac i Ribe

I Strelac i Ribe su sanjari i empate, tako da imaju za cilj da žive svoj život punim plućima i nemaju problema da rizikuju ili ugrabe svaku priliku da bi dobili ono što žele za svoju budućnost.

pexels.com

Par u parku

Jarac i Vodolija

Poznato je da se Jarac i Vodolija dobro spajaju jer je velika verovatnoća da imaju zajedničku viziju o tome kako vide svoju budućnost i teže da dobiju ono što žele.

Vodolija i Ribe

Vodolija i Ribe imaju idealistički pristup svetu i poznato je da su kreativni u potrazi za svojim ciljevima. Zajedno, ovi horoskopski znaci su u stanju da se povežu na dubokom, emocionalnom nivou, što čini njihovu zajednicu čvrstom.

pexels.com

Par se gleda

Veća je verovatnoća da će neki znakovi Zodijaka postići ono što žele u 2022. godini. Ovan, Devica i Strelac će najverovatnije promeniti svoju sudbinu zbog svojih izraženih veština donošenja odluka i sposobnosti da izađu iz svojih zona udobnosti.

Bik, Lav i Škorpija, s druge strane, najverovatnije će u Novoj godini ostvariti svoj željeni životni plan. To je zato što su pragmatični i spremniji da preskoče sve prepreke kako bi stigli tamo gde žele.

pexels.com

Par na klupi

Međutim, sudbina nikada nije zapisana u kamenu. Zvezde ne nagoveštavaju mnogo promena u ljubavnom životu Bika 2022. godine, dok će za Blizance izgleda sledeća godina biti puna velikih odluka koje bi mogle da otvore nove puteve i mogućnosti kada je reč o uspostavljanju nešto dubljih veza.

Ipak, ljubav je definitivno zapisana u zvezdama za Lavove u 2022. godini. Dok će Škorpije iskusiti neke fantastične ljubavne veze tokom cele godine, na putu će se suočiti i sa nekim velikim promenama u svom ljubavnom životu.

 

Komentari (0)