Veoma je lako!

HOROSKOP I FLERTOVANJE: Koga hvata panika, a ko puca od samopouzdanja

Za savršeni prvi korak morate da znate jednu stvar i zaljubiće se u vas istog trenutka!

28.12.2021 15:58

HOROSKOP I FLERTOVANJE: Koga hvata panika, a ko puca od samopouzdanja
pexels.com

Kada je reč o upoznavanju i ostvarivanju kontakta sa osobama koje nam se sviđaju, načiniti prvi korak ume da bude jako teško. Iz tog razloga neophodno je da ponekad budemo potpuno iskreni prema sebi i svojim osobinama i na taj način pristupimo i zaljubljivaju. 

Portal Srećna republika donosi vam najbolje načine za flert po horoskopskim znacima, a ako ih primenite videćete da zaista čine čuda u vašem ljubavnom životu.

Ovan

Ovnovi važe za jedan od najhrabrijih horoskopskih znakova, međutim kada je reč o flertu, vrlo često ih ipak uhvati panika. Samo polako i hrabro idite ka tome što želite. Iskreno i jasno pokrenite razgovor, možda uz kompliment. Sigurno će sve ići u vašu korist.

Bik

Bikovi su gurmani - pa možete da zamisite šta je prava tema za razgovot. Hrana, naravno! Idealan savet, takođe, jeste da na prvi dejt odete u neki gurmanski restoran. Tu ćete se osećati kao svoj na svome i sve će odlično da se završi. 

Blizanci 

Tajno oružje Blizanaca je humor, te je najbolje započnete razgovor sa nečim zabavnim. Uostalom, većina samaca kaže: humor je vrlo važan u vezi.

Rak

Budi iskrena! Nemoj skrivati svoju osetljivost i budi vrlo otvorena u vezi s tim. Iskrena razmena je najbolji prvi korak za tebe.

 

 

Lav

Samopouzadnje , zabava i umetnost, tri stvari koje će pomoći Lavovima da šarmiraju ceo svet. Baš iz tog razloga najbolje je da Lavovi iskoriste svoju prirodnu harizmu i osvojiće osobu koju žele! 

Devica

Device bi trebalo da budu iskrene prema sebi i da priznaju da vole da sve bude savršeno! Trebalo bi da da ju sebi oduška i da pregledaju profil muškarca sa kojim će izaći. Informacije koje skupe pomoći će im u neobaveznim razgovorima. 

Vaga

Odvaži se da budeš romantična. Hrabro otvori svoje srce i pokaži otvoreno zanimanje za osobu po svom izboru.

Škorpija

Sve, samo ne obično! IŠkorpijama se savetuje da izbegavaju neobavezne razgovore i pridruže se razgovoru uz smešnu igru pitanja i odgovora.

Strelac

Strelci vole otkrića i avanture, te je najbolje da svoji flert postmatraju kao avanturu. Biće savršeno ako pokušate da napravite igricu upoznavanja koja će vam na zanimljiv način pomoći da otkrijete sve o vašem budućem partneru, kao i on o vama!

Jarac

Jarčevima se savetuje da budu vrlo otvoreni u pogledu svojih vrednosti i ciljeva. Ne bi trebalo da gube previše vremena, a osoba koja je prava za njih će to znati da ceni. 

Vodolija

Vodolije vole neobične stvari, te je najbolje da od samog početka to i pokažu. Bez skrivanja, one moraju da budu potpuno iskrene jer će samo tako osvojiti srce svoje simpatije zauvek.

Ribe

Ribe vole sudbinu i čvrsto veruju svojoj intuiciji, te je neobično važno da dopuste svojoj duhovnosti da ih vodi i da se prepuste. To će za njih učiniti čudo.

Komentari (0)