ZODIJAK I ZRELO DOBA

KAKO STARI ZODIJAK? Jarčevi su starmali a Ovnovi ulaze u drugi pubertet!

Otkrivamo vam kako se sa godinama menjaju znakovi Zodijaka.

31.01.2022 20:37

KAKO STARI ZODIJAK? Jarčevi su starmali a Ovnovi ulaze u drugi pubertet!
Pixabay.com

Ako ste se ikada pitali kakvo je ponašanje horoskopskih znakova kad zađu u zlatno doba, portal Srećna Republika vam donosi dugo očekivani odgovor.

Ovan

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose kožnu jaknu i ispoljavaju toliko energije, o kojoj neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni da sanjaju.

Bik

Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

Rak

Rakovi se dele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podseća na Majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

Lav

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

Devica

Device počinju negativno da prihvataju svet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su strogi, pametni, i negovane dame i gospoda.

Vaga

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu, piše portal uspesnazena.com.

Škorpija

Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

Strelac

Strelčevi se trude da ne primećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i seksepil zadrže i do pozne starosti.

Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i detinjast.

Vodolija

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)