Bitno je da vam je lepo!

ZODIJAK I PERVERZIJE: Koji znak će da istražuje i najluđe poze, a kome je bitna samo romantika

Neki horoskopski znaci su mnogo skloniji strastvenom i prljavom vođenju ljubavi nego drugi, da li ste među njima?

06.02.2022 18:06

ZODIJAK I PERVERZIJE: Koji znak će da istražuje i najluđe poze, a kome je bitna samo romantika
pexels.com

U seksu svi imamo neke želje i fantazije, međutim neki od nas teže nekim prljavim temama i ne vole dosadan seks, dok drugi više uživaju u nežnom vođenju ljubavi. Portal Srećna republika otkriva vam da li ste među horoskopskim znacima sa najprljavijim fantazijama ili više volite da budete romantični.

Škorpija

Vi ste kralj svih horoskopskih znakova kojima su aktivnosti u spavaćoj sobi veoma važne i ne možete da pomocgnete sebi. Škorpije vole seks i nikada neće oklevati da kažu svom partneru šta žele. Ne smeta vam da preuzmete kontrolu nad svojim seksualnim životom sa svojim partnerom, zapravo vas to podstiče da ostvarite svoje seksualne fantazije.

 

 

Lav

Lavovi mogu biti zaista čudni u spavaćoj sobi. Ali su i veoma velikodušni, u čemu uživaju njihovi partneri. Ponekad Lavovi postanu pomalo egocentrični i žele da skrenu svu pažnju na sebe. 

 

 

Ovan

Ovnovi su rođeni lideri i zato čak žele da dominiraju u krevetu. Kad god spavaju sa nekim, žele da se pokažu kao najbolji. Ovaj pokušaj da uvek budete najbolji često vas izluđuje, zbog čega možete da promašite suštinu samog seksa – uživanje.

 

 

Rak

Rakovi su genijalni kada je u pitanju mašta i odlično funkcionišu u spavaćoj sobi jer im nikada nije dosadno. Svesni su svojih osećanja i posvećuju veliku pažnju svom odnosu, pa im je teško da promaše naznake partnera koji im ukazuju na stanje veze i seksa. To često može dovesti do nesigurnosti koju osećaju prema svojim partnerima. Ovi ljudi imaju tendenciju da zakucaju svog partnera za krevet čim prođe kroz ulazna vrata.

 

Jarac

Uvek ste zauzeti svojim teškim rasporedom i užurbanim poslom. Ali čim zatvorite oči, vaša prljava mašta proradi. Jarčevi ponekad sami sebe iznenade koliko su njihove fantazije erotične. Vaše seksualne fantazije uvek uključuju više partnera i različite scenarije.

 

 

Strelac

Skloni ste egzibicionizmu i seks vam se može dogoditi bilo gde i bilo kada. Volite seks van spavaće sobe, baš kao što volite da putujete, tako da vam je veoma lako da povežete to dvoje. Neke od vaših omiljenih fantazija o su u suštini ponavljanje seksa na otvorenom koji ste imali na nekim neverovatnim mestima.

 

 

Vaga

Vage mogu biti malo čudne u spavaćoj sobi. Volite da gledate kako drugi ulaze u „akciju“. Sa partnerom dajete onoliko koliko dobijete, kao i u drugim delovima života, a u seksu ste pravi timski igrač.

 

 

Riba

Intuitivni um Riba može učiniti seks mestom opuštanja i zabave za njihovog partnera. Lako procenjuju stanje svog partnera i spremni su da mu udovolje kako bi ga razveselili. Istovremeno, bekstvo od svakodnevice često traže u seksu, pa su u mogućnosti da provode sate ili dane u spavaćoj sobi.

 

 

Vodolija

Vodolija ne voli da priča o svojim osećanjima, a posebno ne voli da priča o seksualnim željama. Dakle, obično ne izražavaju svoje fantazije i zato im seks može biti dosadan. Ako želite da doživite nešto drugačije, onda morate svom partneru da kažete šta želite bez ikakvog oklevanja.

 

 

Bik

Bikovi vole romantičan seks, a ne prljav, jer cene svaku vezu u svom životu - romantičnu vezu, prijatelje, porodicu itd. Dakle, to često može da vas natera da provedete neko kvalitetno vreme sa partnerom samo mazeći se. Ali to ne znači da kada vas uhvati volja da niste iznenađujuće kreativni u seksu.

 

 

Blizanci

Volite da se povezujete sa drugima i zato želite da imate seks sa različitim tipovima ljudi. Na seks vas često tera radoznalost, želja za novim iskustvima i partnerima, ali retko ćete 'zakoračiti' u bilo koji seks koji vam nije lak i jednostavan. U umu Blizanaca nema ništa prljavo.

 

 

Devica

Ovo je najsramežljiviji znak od svih zvezdanih znakova. Device su spremne da probaju nešto novo u krevetu, ali nerado to čine iz straha da će ih partner zbog toga osuditi.

 

 

Komentari (0)