Zanimljivosti

TRUDNA RIJANA ŠOKIRALA AUTFITOM! Na proslavi 34. rođendana pojavila se u izdanju koje je izazvalo neviđenu pažnju!

Poznata pevačica ponovo je iznenadila svoje fanove serijom rođendanskih fotografija pored dečka ASAP Rokija.

26.02.2022 11:00

TRUDNA RIJANA ŠOKIRALA AUTFITOM! Na proslavi 34. rođendana pojavila se u izdanju koje je izazvalo neviđenu pažnju!
Srećna republika

Čuvena pevačica sa Bardadosa i još uspešnija preduzetnica 20. februara je napunila 34 godine i tom prilikom je oduševila javnost slikama sa svog rođendana. Portal Srećna Republika vam otkriva kako su Rijana i ASAP Roki proslavili divan dan ove zvezde.

Prelepa trudnica je blistala u mini suknji, svetloplavoj providnoj košulji ispod koje su se nazirale njene gole grudi i plavoj čupavoj bundi koja je otkrivala njen trudnički stomačić. Nekoliko dugačkih zlatnih lanaca je zavodljivo naglašavalo pevačicin dekolte. Riri se odlučila i za sandale visokih potpetica u nijansi bunde i košulje. Njen partner se odlučio za sivo-crnu kombinaciju a poklonio joj je i balon sa njenim inicijalima.

Pored ovih slika u javnost je pre neki dan dospeo i snimak koji pokazuje koliko je Rijana prijatna u svakodnevnoj komunikaciji, a koji je oduševio njene fanove i javnost širom sveta. Naime, pevačica je otišla u parfimeriju u nadi da će naći puder i zastala je pored štanda svog kozmetičkog brenda. Uhvatila se za jednu nijansu a onda joj je prišla ljubazna prodavačica i preložila joj nijansu pudera koja bi joj bolje odgovarala. Rijana je probala i bila oduševljena umećem ove devojke i otvoreno joj rekla da „zna znanje“!

Komentari na ovaj snimak su se samo nizali a društvene mreže su podivljale od oduševljenja pevačicom ali i prodavačicom. I dok su neki pisali devojci iz radnje da bi se oni na njenom mestu istopli od sreće i da joj se dive kako je ostala smirena, profesionalna i pribrana, drugi su zahtevali da devojka dobije povišicu i unapređenje. U svakom slučaju, obe su pobrale simpatije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)