Lice

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA VIŠE NE KONTROLIŠEM OČI! Nekada lepotica sada je unakažena: NE MOGU NI DA SE SMEJEM! (VIDEO)

Pogledajte zastrašujuće posledice intervencija kojima se podvrgla poznata ruska lepotica Julija Tarasevič (43) kojoj se život preko noći pretvorio u pakao.

23.02.2022 13:53

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA VIŠE NE KONTROLIŠEM OČI! Nekada lepotica sada je unakažena: NE MOGU NI DA SE SMEJEM! (VIDEO)
Profimedia

Nekada jedna od najlepših žena u Rusiji, Julija Tarasevič (43), odlučila je da hrabro sa čitavim svetom podeli svoju zastrašujuću životnu priču sa kojom se suočila nakon što se podvrgla višestrukim estetskim intervencijama. 

Sada, kako tvrdi, ne može da kontroliše sopstvene oči kako treba, ne može da sklopi kapke do kraja, niti da se slobodno nasmeje.  

Julija je pre dve godine bila drugoplasirana na međunarodnom takmičenju lepote "Gospođe Rusije", ali je ubrzo odlučila da se podvrgne nizu procedura na klinici u Krasnodaru, na jugu Rusije. Ta majka dvoje dece ispričala je da joj je lice nedugo potom postalo ekstremno otečeno i upaljeno, iako je procedure uradila u priznatoj medicinskoj ustanovi i za njih iskeširala čak 3.000 funti, što je oko 3.600 evra. 

Intervencije na njenom licu su uključivale zatezanje kože, blefaroplastiku (kozmetičku korekciju očnih kapaka) i mini-liposukciju.

- Došla sam kod njih sa zdravim licem i samo sam želela da ispravim neke borice nastale starenjem. Ali, nažalost, izgubila sam zdravlje - ispričala je Julija kroz suze i otkrila kako više ne može da pomera veće delove lica ili da zatvori oči, uprkos tome što se podvrgla još jednoj operaciji za koju je dala skoro 24.000 evra kako bi joj se stanje popravilo.  

Sve je, ipak, i dalje bezsupešno. 

Profimedia

Julija Tarasevič bila je jedna od najlepših žena u Rusiji 

Nesrećna Julija je sada podnela krivičnu prijavu protiv dvojice lekara, Andreja Komarova i Omara Kaleda, koji su učestvovali u njenim prvobitnim operacijama, iako oni tvrde da su komplikacije nastale kao posledica retkog genetskog defekta.

- Zbog njenog urođenog problema je bilo nemoguće predvideti da će se ovo dogoditi. Defekt koji se zove skleroderma rezultira tvrdim, zadebljanim delovima kože i ponekad može da izazove i probleme sa unutrašnjim organima i krvnim sudovima jer imuni sistem žrtve napada vezivno tkivo ispod kože. Ali dosad nije otkriven nijedan dokaz koji bi ukazivao na to da je Julija patila od ovog stanja.

- Imam ožiljke koji su mi se formirali na obrazima kada su mi počupali svo tkivo. Oči mi se ne zatvaraju i ne mogu da se smejem. Ne mogu da podignem gornju usnu, a jedan deo lica mi uopšte ne funkcioniše - istakla je Julija u intervjuu za TV Rusija 1 i dodala kako su joj pre intervencije svi testovi bili u redu. 

- Pre tog zahvata sam išla na operaciju nosa i to mi je savršeno prošlo, bez ikakvih genetskih abnormalnosti - naglasila je ona i otkrila kako su hirurzi nju proglasili jedinim krivcem za ono što se dogodilo.

- Lekari koji su mi unakazili lice i oslobodili su se svake odgovornosti - dodala je ona. 

Dr Kaled je u međuvremenu rekao da je slučaj "preuveličan", a on i dr Komarov su sada pod istragom zbog kršenja zakona o bezbednosti života i zdravlja.

Portparol Ruskog istražnog komiteta Ana Puškina rekla je da je određen sudsko-medicinski pregled da bi se utvrdila težina štete po zdravlje, a utvrđuju se i drugi pacijenti koji su mogli da trpe zbog nekvalitetnih usluga u pomenutoj klinici. Istraga o krivičnom predmetu je u toku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)