Kosa

ŽELELA JE FRIZURU KAO IZ BAJKE, A ONO ŠTO JOJ SE DOGODILO JU JE UNIŠTILO! Šokantne fotografije, kroz suze sve otkrila!

Zamislite da ste konačno uštedeli neki dinar da se počastite svojom prvom profesionalnom posetom frizeru, a na kraju završite sa nekim čudom na glavi koje niste tražili. Upravo taj nesrećni scenario zadesio je jednu devojku iz SAD.

23.02.2022 10:30

ŽELELA JE FRIZURU KAO IZ BAJKE, A ONO ŠTO JOJ SE DOGODILO JU JE UNIŠTILO! Šokantne fotografije, kroz suze sve otkrila!
printscreen/tiktok

Na snimku koji kruži društvenom mrežom TikTok, možete čuti Liz kako jeca dok sa pratiocima deli sliku stilski savršeno uklopljenog balajaža koji je tražila, u poređenju sa, malo je reći, užasom sa kojim je izašla iz salona. Portal Srećna Republika vam donosi njenu priču.

Vidno uznemirena, ona je pokazala taj katastrofalni rad koji je imao "debelu" liniju prelaza koja je odvajala njenu prirodno smeđu kosu od tek ofarbanih plavih krajeva. 

- Nikada u životu nisam išla na profesionalno friziranje, pa sam konačno pomislila da bih mogla to da uradim profesionalno i da nikada više neću sesti na frizersku stolicu. Bukvalno ne mogu da poverujem da se ovo desilo. Potrošila sam 110 dolara na ovo. Da li me zezaš? To nije ono što sam je***o tražila. Ne mogu da verujem da sam upravo potrošila sav svoj je***i novac - govorila je nesrećna devojka kroz suze.

Skrhana, ona je u sledećem snimku objavila da je imala sreće da pronađe nekoga ko bi tu loše izvučenu boju mogao da popravi i to za 15 dolara jeftinije, i dodala da sada njena kosa izgleda mnogo bolje, piše portal San.

I Lizini pratioci na društvenim mrežama su bili podjednako šokirani njenom lošom odrađenom frizurom.

@blizzyy8 #greenscreen @theminnesotaman thank you for paying for my hair to get fixed💜 much love made me the happiest girl #fyp #GoForTheHandful ♬ original sound - Liz Gosselin

- Tako sam srećna što je neko uspeo da sredi tu grešku. Bože, tako mi je bilo krivo zbog tebe - napisao je jedan korisnik, na šta je Liz odgovorila:

- U početku je bilo užasno, ali sam zadovoljna rezultatima nakon što sam otišla da se odradi korekcija, ali hvala.

- Hej, piše ti profesionalni frizer, slika koju si pokazala i frizura koju si želela je definitivno bila balajaž, ali su ti uradili ombre. Pogledala sam tvoju priču i jako mi je drago što je neko uspeo da sredi to što su ti uradili! Sa pozitivne strane, balajaž obično košta između 150 i 300 dolara zbog tehnike – prokomentarisao je neko drugi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)