BUJNI UVOJCI

DO LOKNI BEZ TOPLOTE: Uvijte kosu lako i bez skupih aparata!

Ukoliko želite da nosite bujne talase i lokne ali želite da vam i nakon njih kosa bude zdrava, predstavljamo vam dva načina koji će vas oduševiti!

06.02.2022 16:30

DO LOKNI BEZ TOPLOTE: Uvijte kosu lako i bez skupih aparata!
pexels.com

Prirodne teksture kose su sve popularnije, ali i boja. U današnje doba, briga o kosi preuzima primat u odnosu na njeno stilizovanje i izbeljivanje. Budući da uređaji za ispravljanje i kovrdžanje kose nju često isušuju i lome, pegle, uvijači i agresivni fenovi su definitivno pali u drugi plan.

Na društvenim mrežama su jako popularni i traženi trikovi uz pomoć kojih se kosa može lepo oblikovati ali bez nepovratnih oštećenja. Jedna od takvih caka uključuje upotrebu kaiša bade mantila. Portal Srećna Republika vam predstavlja ovaj viralni trend.

Raščešljajte kosu i stavite razdeljak na sredinu. Dok je kosa još mokra, na nju nanesite proizvod za stilizovanje kose, poput pene ili kreme. Pojas stavite na sredinu glave, pričvrstite kopčom i kosu namotajte na njega sa obe strane. Ovaj pojas ostavite u kosi nekoliko sati, a kad se kosa osuši, uklonite ga. Kosu raščešljajte prstima kako se kovrdže ne bi deformisale, a možete i laganim potezima češlja. 

Kovrdže možete napraviti i uz pomoć čarapa, piše glamourmagazine.co.uk. Kosu podelite u nekoliko sekcija, a zatim svaki deo obmotajte oko čarape, učvrstite ukosnicom i ostavite nekoliko sati da se kosa osuši.  Kad je kosa suva, uklonite čarape i ukosnice iz kose i lagano raščešljajte kosu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)