Izgledaćete odlično!

SAVRŠENI TRIKOVI ZA VOLUMEN KOSE: Neverovatne frizure učiniće da zablistate!

Prelepa kosa puna volumena ideal je kome teži svaka žena, a to je moguće!

15.01.2022 20:17

SAVRŠENI TRIKOVI ZA VOLUMEN KOSE: Neverovatne frizure učiniće da zablistate!
pexels.com

Kosa puna volumena, koja savršeno leprša na vetru čini se predstavlja ideal svake žene. Mnoge žene zbog tanke dlake ili retke kose, jednostavno ne može da ispuni taj ideal. Ipak, i za žene sa ovim problemom postoje jednostavna rešenja, koja mogu učiniti da vaša kosa izgleda kao griva, a portal Srećna republika vam ih prenosi.

Konjski rep na dva sprata

Da bi kosa izgledala gušće, sve što treba da uradite jeste da vežete konjski rep. Naime, kako obično žene vezuju rep tako što gumicu oko njega vežu dva puta, da bi učinile da kosa deluje gušće treba da malo promene tehniku. Stavite gumicu oko celog repa, a zatim ga podelite u dva dela i donji deo vežite drugi put, dok trećim preklopom gumice vezujete gornji deo repa. Konjski rep izgledaće gušće, a samim tim uživaćete u neverovatnoj lepoti vaše kose.

Niska punđa

Kada vezujete punđu kosa treba da bude dosta zalizana uz glavu, što vam daje bezbroj mogućnosti da učinite da vaša kosa izgleda gušće. Sve što treba da uradite jeste da kosu vežete u nisku punđu na potiljku glave. Takva frizura učiniće da delujete kao da je vaša griva obuzdana i da imate mnogo kose sa kojima možete lako da se izborite kao brava dama.

Dve punđe

Dve punđe na vrhu glave ponovo su u modi, a da biste učinili da vaša kosa izgleda gušće sve što treba da uradite jeste da uzmete dva umetka za punđu i da oko njih obmotate vašu kosu. Tako će vaše punđe izgledato bogato, a vi izuzetno moderno jer nosite ovu mladalačku frizuru.

Kada napravite ovakve frizure izgledaćete fantastično i oduševiće se svako ko vas vidi, s obzirom da umete da obuzdate svoju kosu i da zaista vladate nad njom.

Komentari (0)