Bićete opasne!

IDEALNE ZIMSKE NIJANSE: Uz ove boje kose izgledaćete kao prave LEDENE KRALJICE!

Ove zimske boje za kosu sada su pravi hit!

22.12.2021 12:53

IDEALNE ZIMSKE NIJANSE: Uz ove boje kose izgledaćete kao prave LEDENE KRALJICE!
pexels.com

Leto donosi taman ten i svetlije, toplije boje kose, a kada dođe zima, većina žena traži neku specifičnu zimsku boju koja će savršeno odgovarati bledom tenu u obrazima rumenim od hladnog vazduha. Promena boje kose u skladu sa sezonom nije neobična i mnoge žene je praktikuju, a portal Srećna republika donosi vam idealne boje za zimsku sezonu 2021/2022.

Ledeno plava

Uz ovu boju kose izgledaćete kao prava ledena kraljica, a imaćete osećaj kao da vam je ceo svet pod nogama. Ukoliko ste fan plave kose, ova nijansa je pravi hit zime koja je pred nama, te ne bi bilo loše da razmislite o toj promeni. Izgledaćete moderno i moćno, a svetli ton kose savršeno će se slagati sa svetlim tenom i snegom koji nas očekuje. 

Hladno plava sa notom roze 

Za ledene kraljice koje ipak vole malo ekstremniji stil, ovo je pravi izbor sezone. Roze podton delovaće fantastično na ženama koje imaju plave ili zelene oči, a daće i notu opsasnosti vašem hladnom izgledu. Izgledaćete kao prave ledene kraljice, samo još opasnije, a odlično će se uklapati i sa skroz crnim seksi autfitom.

Razigrana smeđa

Za one koji su robovi navika, te ne vole da menjaju preterano svoju boju kose, ova razigrana smeđa varijanta koja po tradiciji izgleda tamnije pri korenu dok su krajevi svetliji, pravi je izbor. Uradite ombre ili balejaž i vaša kosa cele zime biće pravi hit, a boja kose ostaće popularna i kada se približi proleće. Izgledaćete kao prava dama koja zna šta hoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Bakarna

Bakarne nijanse nežnije su od jakih crvenih, ali izgledaju fantastično kao kontrast uglanom tmurnim danima, kakve imamo zimi. Neverovatni odsjaji svetla čini će da uvek izgledate blistavo i svi će se okretati za vama baš zbog toga. Ova boja se zasniva na zlatnoj nijansi, prožetoj narandžastim tonovima, te vam neće biti preveliki problem ni da se na leto prefarbate u letnju boju koja vam se najviše sviđa.

Kestenjaso crvena

Za one koji vole tamne boje, a žele da urade nešto vragolasto, kestenjasto crvena kosa pravi je izbor. Izgledaćete kao prave đavolice kojima niko ne sme da stane na put, a usput ćete svima pokazati da se ne plašite promene i da imate čvrst stav u životu. Crvene nijanse su nešto čime nikada nećete pogrešiti, ali zapamtite da morate redovno da ih održavate.

Espresso smeđa

Opasna, tamna i jaka kao jutarnja kafa, baš tako će izgledati devojka koja se odluči za ovu neverovatnu boju kose. Ona nije previše tamna, a opet sasvim je dovoljno tamna da ostavi utisak kontrasta sa snegom i izgleda bogatije i sjajnije. Ova moćna boja odušviće sve koji je vide.

Crna

Nijedna zima nije zima bez crne kose. Ova boja savršena je u kontrastu sa zimskom belinom, a savršen je izbor za sve one koji imaju prirodno svetao ten. Ne razmišljajte previše, crna boja kose je klasik i svima stoji perfektno. Jedini problem sa ovom bojom je što je kasnije vraćanje u svetlije nijanse teško, ali ne i nemoguće.

Komentari (0)