Perete li kosu pogrešno?

IMATE SLEPLJENU I MASNU KOSU: Evo šta ne radite kako treba!

Zasvega nekoliko minuta dobićete savršenu frizuru ako koristite ovaj trik!

11.12.2021 16:25

IMATE SLEPLJENU I MASNU KOSU: Evo šta ne radite kako treba!
pexels.com

Ako imate problema sa kosom, pa imate utisak da se previše brzo masti i da je slepljena, te da koliko god da preparata za njenu negu koristite jednostavno ne možete da dobijete savršenu, lepršavu frizuru, postoji velika verovatnoća da nemate problema sa preparatima već sa načinom pranja. 

Da li umete da operete kosu?

Mnoge žene peru svoju kosu nekoliko puta nedeljno tokom celog svog života, pa je vrlo verovatno neshvatljivo da to možete da uradite pogrešno. Ali da, moguće je. Proizvodi za negu kose zahtevaju da se dobro isperu sa vaše glave, jer se u suprotnom talože na dlaci i ostavljaju je da izgleda masno i slepljeno. 

pexels.com

Žena pere kosu

Ipak dobra stvar je što ovaj problem možete rešiti u roku od svega nekoliko minuta. Tajna savršene kose leži u dvostrukom pranju. Barem jednom nedeljno trebalo bi da svojoj kosi priuštite dvostruko pranje i šamponiranje. Verovatno ste primetili da je to obavezan deo svakog frizerskog tretmana, a za to postoji i dobar razlog. Kada na svoju kosu dva puta nanesete šampon i dva puta isperete isti mnogo su veće šanse da ćete kosu operete kako treba. Kada pod prstima osetite da je kosa škriputava znaćete da ste je dobro oprali, a efekti tog pranja oduševiće vas.

Komentari (0)