Nije teško!

VEĆINA NAS NE ZNA DA PERE KOSU?! Proizvodi za lepotu koje sve žene koriste pogrešno!

Većina žena se trudi da uvek bude kompletno sređena, ali mnoge ne znaju da greše u korišćenju različitih preparata za negu tela.

04.12.2021 12:20

VEĆINA NAS NE ZNA DA PERE KOSU?! Proizvodi za lepotu koje sve žene koriste pogrešno!
pexels.com

Žene žele da uvek izgledaju savršeno. Kupuju različite preparate za lepotu, provode sate isped ogledala spremajući se za izlazak. Ipak, čini se da žene ne znaju da koriste sve svoje silne preparate. Portal Srećna republika, našao je greške koje sve žene najčešće prave kada se sređuju.

Lak za nokte

Imate li običaj da prodrmate lak za nokte? Žene nemaju dobro objašnjenje zašto to rade, ali to rade i prave velike probleme same sebi. Kada promućkate lak i nalakirate nokte, na njima se stvaraju muhurići, zbog kojih će se lak skinuti brže.

pexels.com

Roze lak za nokte

Češljanje kose

Ukoliko češljate kosu od korena, radite to pogrešno. Tako lomite svoju dlaku, i čupate kosu više nego što je raščešljavate. Probajte da kosu podelite u nekoliko slojeva, pa češljajte jedan po jedan. Sam proces biće vam dosta lakši, a kosa će izgledati lepše.

pexels.com

Devojka kod frizera sređuje kosu

Takođe, ukoliko šamopn nanosite čim izmokrite kosu, onda ni to ne radite kako treba. Sačekajte da malo kosa upije malo vode, pa tek onda nanesite šampon i iznenadićete se koliko će vam kosa izgledati savršeno. 

Ruž nanosite prema sredini

Valjda u početku deluje lakše tako. Međutim, svakako je bolje da ruž nanosite od sredine ka krajevima umesto obrnuto. Tako ćete biti preciznije i brže ćete se našminkati. 

pexels.com

Crveni ruž i crvena ruža

Kap parfema na pogrešno mesto

Kada stavite parfem na kosu, u koliko god maloj količini to bilo, vaša kosa može biti oštećena. Iz tog razloga trebalo bi da izbegavate da prskate parfem na kosu. Isto važi i za zglob, ali iz drugih razloga. Kada protrljate zglob o zglob oslobađaju se endorfini koji se mešaju sa parfemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)