Dobro razmislite!

TRAJNA ŠMINKA USANA: Evo šta sve morate da znate pre nego što se odlučite za ovaj potez!

Pre nego što se odlučite da uradite trajnu šminku usana dobro razmislite da li to zaista želite i da li ćete to isto želeti i za dve godine!

18.11.2021 09:02

TRAJNA ŠMINKA USANA: Evo šta sve morate da znate pre nego što se odlučite za ovaj potez!
pexels.com

Lepotu žene svakako ne čini šminka, ali šminka sakriva one, ne tako lepe, detalje koji kvare naše lice i čine ga da izgleda nesavršeno. Iz tog razloga šminka i jeste naša svakodnevnica, a savršen karmin, ruž ili sjaj jedan su od glavnih sastojaka. Ipak, kada vam se sve smuči, i dosadi vam traženje baš te nijanse koju volite, onda se žene okreću trajnoj šminci.

Šta je trajna šminka usana?

Prirodan izgled moguće je postići i na neprirodan način. Trajna šminka usana predstavlja tretman bojenja prvog i drugog sloja kože, odnosno ubacivanja mikropigmenta unutar samih ćelija kože usana. Pigment koji se koristi ima svoj rok trajanja i blaži je od klasičnih tetovaža. Sama šminka na vašim usnama ostaje 3 do 5 godina. Međutim, s obzirom da ova tehnika zahteva da je u delo sprovede profesionalac. Pa pre nego što odete u neki salon koji to radi, dobro se raspitajte i budite sigurni da je tamo dovoljno čisto, da je sve higijenski i da svoj posao rade profesionalno.

Da li uraditi trajnu šminku?

Mada može biti dosta skup, ovaj zahvat čini vaše usne takvim da imaju prirodan izgled, izgledaju sjajno i puno i prosto sijaju. Međutim, sličan efekat možete da dobijete i redovnom šminkom. Zašto onda uopšte razmatrati da staviš nešto u svoje lice? Mlade dame često se odluče na ovaj potez da ne bi gubile vreme na svakodnevno šminkanje, dok starije dame time pokušavaju da sakriju tragove starenja. Bilo kako bilo, kada se kaže trajna šminka, onda se to zaista i misli. Te ako ste ljubitelj toga da menjate boje karmina i nemate samo jednu omiljenu, onda razmislite tri puta pre nego što se našminkate za narednih pet godina.

Trajna šminka svakako je lepa, ali zaista morate biti sigurni pre nego što se odlučite na ovaj potez, jer koliko god delovalo kao odlična ideja može da se desi da ipak ne budete zadovoljni nijansom, koja će vas pratiti narednih pet godina.

 

Komentari (0)