Bićete najlepše!

FRIZERKA OTKRIVA: Ovo je najpopularnija frizura za Novu godinu!

Ako hoćete da budete IN, ova frizura je nezaobilazna!

26.12.2021 22:05

FRIZERKA OTKRIVA: Ovo je najpopularnija frizura za Novu godinu!
pexels.com

Približava se Nova godina, a autfit za doček je kod većine žena već uveliko spreman. Nokti su sređeni, a mnoge dame zakazale su frizuru za 31. decembar. Velika gužva i praznična euforija bukirale su gotovo svaki salon, a ukoliko već niste, valjalo bi da odmah sutra zakažete termin, s obzirom da se čini da je već sada sve zauzeto!

Ukoliko se, pak, taj deo već rešile i imate zakazan termin kod svoje omiljene frizerke, sada je na redu da razmislite o idealnoj frizuri za Novu godinu, a portal Srećna republika saznao je za vas šta je ove godine IN. 

Naime, ekipa našeg portala otišla je u salon Šiz friz, gde je frizerku Gocu pitala koja je najpopularnija godina za ulazak u 2022. godinu.

- Talasi, ubedljivo. Ravna kosa je uvek in i nikada nećete pogrešiti ako se isfenirate na ravno, međutim ove godine devojke najviše biraju talase. Sve žele d kao princeze uđu u 2022. godinu- rekla nam je Goca, pa dodala:

- Talasi su generalno obeležili i 2021. godinu, tako da su oni izgleda ubedljivo najpopularnija frizura već dve godine kod žena.

 

Komentari (0)