Prelepa kosa je moguća!

SAVRŠEN VOLUMEN KOSE NA JEDNOSTAVAN NAČIN: Parižanke znaju šta rade!

Trik koji koriste Parižanke lako će učini vašu kosu savršenom!

05.02.2022 20:13

SAVRŠEN VOLUMEN KOSE NA JEDNOSTAVAN NAČIN: Parižanke znaju šta rade!
pexels.com

Sve žene žele da njihova kosa bude savršena. Zdrava i kosa puna volumena mnogo pomaže našem izgledu, međutim mnoge žene imaju problema da naprave savršenu frizuru. Portal Srećna republika otkriva vam tajnu koju koriste Parižanke, a koja će vas apsolutno oduševoti. 

Naime, ove Francuskinje važe za žena sa najviše stila, a to svakako i jesu, s obzirom da svaki problem mogu da reše u nekoliko koraka. Da bi dobile savršen volumen kose one koriste ova četiri koraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Irwin (@zoeirwinhair)

Kosu treba prvo "brzinski" osušiti

Mokra kosa pod visokom temperaturom često postane oštećena jako brzo. Da ne biste štetili svojoj kosi prilikom feniranja, sve što treba da uradite jeste da je brzinski osušite, kao što rade frizeri. Uključite fen i dobro je prosušite da ne bude ni suva ni previše mokra. Tako ćete očuvati njeno zdravlje i olakšati sebi feniranje.

 

 

Preciznije pomeraj fen

Nemoj pomerati fen u svim smerovima dok sušiš kosu. Tako ćeš je osušiti i nećeš napraviti nikakav oblik. Umesto toga bolje je da prstima zahvatiš jedan deo kose i onda ga sušiš od temena ka krajevima, a kada je jedan pramen dobro osušen pređi na drugi. Na ovaj način postići ćeš da svaki deo tvoje kose bude lepo i oblikovan savršeno. 

Daj sebi vremena

Kada sama feniraš kosu nisi brza kao frizerka i to je sasvim u redu. Međutim, da bi ti kosa bila savršenog oblika potrebno je da za svaki deo kose odvojiš onoliko vremena koliko je zaista potrebno. Iz tog razloga najbolje je da daš sebi dovoljno vremena i da zaista uživaš u tome. Samo tako tvoja kosa će biti prelepa.

 

iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=241716704990507303" height="532" width="345" frameborder="0" scrolling="no" >

 

Koristi proizvode za stilizovanje 

Proizvodi za stilizovanje nahraniće tvoju kosu, učiniće je zdravijom i lepšom, a tebi će olakšati da je isfeniraš. Ipak, nemoj preterivati sa njima jer će izgledati masno i prljavo. Stavi malo ulja na dlanove i prođi njima kroz vrhove kose da bi je nahranila. 

 

Komentari (0)