MODERNA GORSKA VILA

ŠIŠKE I SLOJEVI: 4 frizure koje će krasiti dugokose dame u 2022. godini!

I pored dominacije paža u prethodnih nekoliko sezona, mnoge žene se i dalje diče svojom dugom kosom, koja je neprolazni klasik i univerzalni simbol ženstvenosti. Predstavljamo vam 4 popularna i univerzalna stila koji će obeležiti 2022. godinu i frizuru svake dugokose lepotice pretvoriti u umetničko delo.

24.01.2022 15:44

ŠIŠKE I SLOJEVI: 4 frizure koje će krasiti dugokose dame u 2022. godini!
pexels.com

Iako sve mi volimo negovane ruke, uredne nokte i savršenu šminku, moramo se složiti da je najlepši ukras svake žene zapravo njena kosa. Najčešće baš nju menjamo kada smo nezadovoljne ili okrećemo novi životni list. I upravo promena frizure može od žene da napravi potpuno novu osobu. Portal Srećna Republika vam donosi trendi stilove uz koje će svaka dugokosa dama zablistati u ovoj godini.

Stepenasta kosa a la 90-e

Izraženi slojevi vratili su u velikom stilu, a stepenasto šišanje je odlično ako želite da uokvirite lice ali id a kosi dodate volumen. Vaš frizer će dužinu i broj slojeva prilagoditi vašem tipu i teksturi kose, kao i obliku i crtama lica.

Klasična slojevita frizura

U ovom slučaju stepenovi su malo manje izraženi, a glavni fokus je na dugoj i negovanoj kosi koja izgleda kao da ste spremne za crveni tepih, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr. Radi se o klasičnoj frizuri idealnoj za dugu kosu. Ovaj stil nikad ne izlazi iz mode a slojevi će izgledati divno i uredno nakon feniranja.

Duga kosa sa ravnim šiškama

Istini za volju, za koje god šiške da se odlučite, bićete u trendu u 2022. godini. Ravne šiške definitivno izgledaju odlično na dugoj kosi, ali ako želite nešto lakše za održavanje, nećete pogrešiti ni sa dužim “zavesa šiškama”.

Duga “šeg” frizura

Ovaj stil je obeležio 70-e godine prošlog veka, a sada se u nešto modernijem ruhu vratio na velika vrata. Istina je da je “šeg” popularan već neko vreme, kako na kraćoj tako i na dužoj kosi. Ipak, u 2022. godini akcenat će posebno biti na nešto dužoj varijanti ove razigrane frizure.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)