Zanimljivosti STARLETA SE NAPUĆILA U KAMERU I POKAZALA NAJVEĆE USNE U DRŽAVI: Od njene nove operacije sve hvata jeza - odakle joj pare kad je bankrotirala? (FOTO) 16:25
Zanimljivosti KAKO STOJI OD OVIH BALONA? Bankrot starleta prošetala nove cice, posmatrači u šoku - gledajte joj struk (FOTO) 18:59
Odrasli KRIVIM SEBE ŠTO SAM DOBILA RAK: Članica kraljevske porodice tvrdi da je zbog ove GREŠKE u mladosti bila bolesna 18:11
Zanimljivosti BANKROT STARLETA PRODALA SVOJ GOLIŠAVI VIDEO DA BI ZARADILA ZA NOVE CICE: Hoće na 17. operaciju grudi, moli za donacije! 08:41
Zanimljivosti RIJALITI ZVEZDA JE ZBOG OVIH GRUDI PRKOSILA ZATVORU: Pobegla da se operiše, pa se javno pohvalila rezultatima (FOTO) 19:31
Telo SMRŠALA 80 KG, PA PLATILA 19.000 EVRA DA BUDE LEPŠA: U 55. godini voli da se RAZGOLITI - a niko je više ne prepoznaje! 13:41
Telo "DEPOZIT ZA KUĆU POTROŠILA SAM NA PLASTIČNE OPERACIJE": Išla je 13 puta pod nož, sad ima telo kakvo je oduvek želela (VIDEO) 14:00
Strast OVA ESKORT BAKA ZARAĐUJE 17.000 EVRA ZA NOĆ: "Deca me mrze zbog mog posla ali njime plaćam račune" 19:02
Strast SONJA JE POTROŠILA 40.000 EVRA NA OPERACIJE: Imala je čak 7 intervencija, a razlog je potpuno bizaran (FOTO) 20:01
Odrasli POTROŠILA 20.950 EVRA NA OPERACIJE GRUDI, A ONDA SU USLEDILE BROJNE KOMPLIKACIJE: Život joj je visio o koncu, morala je da donese dramatičnu odluku (FOTO) 20:00
Strast ŠOKANTNA TAJNA SILIKONSKE LEPOTICE: Razlog zbog kojeg je uradila brojne operacije je zastrašujuć, sve je počelo kada je imala 18 godina! (FOTO) 19:00
Strast MARIJI JE PUKAO SILIKON U GRUDIMA I NAKON TOGA JE OTIŠLA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Evo kako sada izgleda, totalna transformacija! (VIDEO) 20:01