Zanimljivosti

RIJALITI ZVEZDA JE ZBOG OVIH GRUDI PRKOSILA ZATVORU: Pobegla da se operiše, pa se javno pohvalila rezultatima (FOTO)

Ovako izgleda novo poprsje bivše manekenke.

17.08.2024 21:31

RIJALITI ZVEZDA JE ZBOG OVIH GRUDI PRKOSILA ZATVORU: Pobegla da se operiše, pa se javno pohvalila rezultatima (FOTO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša manekenka i rijaliti zvezda Kejti Prajs poznatija kao bankrot starleta nedavno je primećena kako se sunča u malom bikiniju, pokazujući rezultate svoje nedavne operacije grudi i podizanja lica. Mnogi smatraju da se snima na ovaj način kako bi odvratila pažnju sa svojih problema koje ima sa policijom. Naime, ona je po drugi put bankrotirala i mora da izađe na ročište. Duguje skoro 900.000 evra, a nedavno je na operacije u Turskoj potrošila 10.

Uprkos ovim izazovima, Kejti je aktivno promovisala aplikaciju za zaradu novca na svom Instagramu, tvrdeći da zarađuje 80 funti jednostavnim igranjem igrice na svom telefonu.

instagram-katieprice

Kejti Prajs pokazala rezultate operacije

Usred svojih pravnih bitaka, Kejti (46) se našla u nesigurnoj situaciji nakon što je uhapšena na aerodromu Hitrou po nalogu koji je izdao sudija Višeg suda. Odevena u crnu masku za glavu nakon njenog zatezanja lica u Turskoj, pojavila se na sudu na naknadnom ročištu za stečaj. Sudija ju je strogo upozorio da ne planira bilo kakve buduće planove za odmor, naglašavajući važnost njenog prisustva na predstojećem sudu. Pored toga, Kejti se suočila sa kritikama tokom saslušanja zbog navoda da joj je naplaćeno 50.000 funti za pravni savet, što je dodatno komplikovalo njene finansijske probleme.

Usred ovih pravnih i finansijskih izazova, Kejtin dečko, Džej Džej Slejter, suočava se sa pritiskom svoje porodice da prekine njihovu vezu. Porodica je navodno zabrinuta zbog negativnog uticaja Kejtinog haotičnog javnog imidža na lični i profesionalni život Džej Džeja. Naime, njegova modna firma je pretrpela gubitak od 31 hiljada funti, a njegovi voljeni ga pozivaju da se distancira od previranja povezanih sa Kejti, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)