Odrasli NISAM OBRAĆALA PAŽNJU NA BOLOVE U STOMAKU, ALI KADA SU POSTALI NEIZDRŽIVI, OTIŠLA SAM U BOLNICU: Rekli su mi da imam još 17 meseci života! 07:30
Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli MISLILA SAM DA SAM UMORNA, A NA PANKREASU MI JE RASTAO TUMOR VELIČINE LOPTE: Srpska voditeljka se lavovski borila za život, kad se probudila iz anestezije usledio je ŠOK na stomaku! 12:14
Odrasli 5 SIMPTOMA DA VAM JE DEBELO CREVO POD UPALOM - jedna namirnica, bez koje retko ko može da zamisli dan, izaziva pakao! Siguran znak da bolujete vidi se iznad WC šolje! 19:10
Odrasli SPAVALA SAM S DEČKOM, A ONDA JE U MENI NEŠTO PUKLO: Osetila sam probadajući bol, a sve je postalo jezivo kad je stomak počeo nekontrolisano da mi RASTE! 16:17
Odrasli SLAVILA JE 21. ROĐENDAN KAD JE OSETILA STRAŠAN BOL U GRUDIMA: Mislila je da ima INFARKT, ali dijagnoza je bila još šokantnija - i lekari su se hvatali za glavu kad su ovo otkrili! 18:15
Odrasli PREŽIVEO SAM PET TUMORA, A JEDAN SAM OTKRIO NA NAJČUDNIJI NAČIN - jele su mi se dve vrste povrća koje nikada nisam voleo! To je bio glavni znak upozorenja! 13:46
Odrasli IGNORISALA SAM SIMPTOME, NISAM NI SANJALA DA IMAM RAK, A LEKARI SU REKLI DA IMAM JOŠ 12 SATI ŽIVOTA: Mislila je da je njena dijagnoza nemoguća u 25. godini 13:36
Odrasli TRUDNA NATAŠA JE "UMRLA" OD SRČANOG UDARA I BILA JE KLINIČKI MRTVA 14 MINUTA: Ona je jedan u milion slučajeva - lekari su je oživljavali, a onda shvatili nešto PORAŽAVAJUĆE! 18:45
Odrasli TINEJDŽERKA OSTALA BEZ DELA PLUĆA ZBOG VEJPA! Lekari su bili u šoku kad su je tokom operacije otvorili, a onda shvatili koliko je pušila! 09:40
Odrasli TATA, POMOZI MI, NE MOGU DA NAĐEM SVOJE REČI, STRAŠNA PORUKA TINEJDŽERA UNIŠTILA NJEGOVE RODITELJE: A onda je usledila jeziva dijagnoza 15:00
Odrasli OPEKAO JE PALAC NA KAMPOVANJU, POČELI SU BOLOVI I NOKTI SU MU POCRNELI: Ubrzo je završio u komi, a kad se probudio čuo je jezive vesti! 17:15