Odrasli ATRAKTIVNA CRNKA OTKRILA ISTINU O SEBI I ŠTA JOJ RASTE U GLAVI: Tvrdi da svaki dan može da joj bude poslednji, a evo kako pozira i koristi svaki trenutak u životu! 10:51
Dete DEČAK SE GODINAMA GUŠIO I POVRAĆAO ŠTA GOD DA POJEDE: Kada su ga doktori konačno snimili usledio je ŠOK, ono što mu se desilo nikad nisu videli! (FOTO) 12:25
Odrasli "MOJE TELO JE HRANILO BEBU, ALI I JOŠ NEŠTO U MOM STOMAKU": Očajna žena otkrila kroz kakav je pakao prošla u trudnoći, kada su je otvorili - i hirurzi su zanemeli! 16:05
Lice LEPOTICA JE OTIŠLA U TURSKU NA OPERACIJU NOSA MISLEĆI DA JE RUŽNA: Kada je podelila rezultate usledile su salve uvreda na njen račun (VIDEO) 08:30
Odrasli UŽIVALA SAM U SUNČANJU, A ONDA JE NEŠTO POČELO DA MI RASTE U OKU: Čitav život mi se okrenuo naglavačke, kada su mi lekari rekli šta je to i kako nastaje pomišljala sam na najgore! (FOTO) 10:20
Vesti ZAPOSLILI SU DADILJU ZA TEŠKO BOLESNU ĆERKU NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DOGODITI: Ono što je ONA uradila nateralo ih je na suze, ne postoje reči za njen potez! (VIDEO) 09:45
Odrasli TOKOM CARSKOG REZA JE ODJEDNOM POSIVELA: Lekari su je oživljavali 45 minuta, a onda je ugledala muža: Ono što joj je saopštio zauvek joj je promenilo život! (FOTO, VIDEO) 14:01
Odrasli PRED INFARKT JE OSETILA ČUDAN SIMPTOM U LEĐIMA, A ONDA SU USLEDILA JOŠ DVA: Brzo je prevezena u bolnicu, a kad je počela operacija, doktori su zanemeli od šoka! 11:50
Roditeljstvo TAJNA OSOBA je odlučila da spase život ženi u bolnici: Kada je shvatila ko joj je pomogao, potekla je reka suza (VIDEO) 14:40
Mace TATA JE PAO U KREVET, A ĆERKA JE REŠILA DA POMOGNE: Zadigla mu je majicu, uzela ovo i pripremila ga za nimalo prijatan scenario! (VIDEO) 20:55
Zanimljivosti TIJANI DAPČEVIĆ SU NOGE BILE KAO KROFNE - zbog OPASNOG zdravstvenog problema: Ovo muči mnoge Srpkinje, a lakše se leči zimi 19:25
Vesti UMRLA JE NA OPERACIONOM STOLU: Kada se probudila zaplakala je od ŠOKA i otkrila jezivu stvar koju je videla kada je napustila telo 17:28