Telo IMALA JE 180 KG I NIJE MOGLA SAMA DA SKINE CIPELE: Smršala je 89 kg, sija PUNIM SJAJEM - a evo kako izgleda danas (FOTO) 10:41
Odrasli DEVOJCI POČEO DA RASTE PENIS! Kada je otišla na SKENER, istina je ošamarila, a nije znala za ovaj zdravstveni problem 06:30
Telo OTIŠLA NA 8 OPERACIJA KAKO BI PRODUŽILA NOGE ZBOG MUŽA: "Rekao je da me ne bi voleo da nisam viša, a imala sam 170 cm!" 16:00
Vesti PRIŠLA MI JE ŽENA NA PLAŽI I UPERILA PRSTOM U OŽILJAK NA STOMAKU: "Ja svoje krijem, a ti to tako javno pokazuješ!" 11:49
Odrasli ŽENE MI SE PODSMEVAJU, BIĆU NEVIN DO KRAJA ŽIVOTA: Ispovest čoveka sa najmanjim polnim organom na svetu! 09:10
Odrasli TETOVAŽA JOJ JE SPASILA ŽIVOT: Kada je čula od čega boluje nije mogla da dođe sebi, a onda se desio PREOKRET života 15:50
Odrasli MOLILA SAM OCA DA ME UBIJE, BOL JE BIO NEIZDRŽIV! Sari je estetska operacija uništila telo, imala je i zahvat "naživo"! 07:35
Odrasli "IMALA SAM ŠEST GODINA KADA SU MI ODSEKLI GENITALIJE BEZ ANESTEZIJE" 25 godina kasnije borila se da nauči OVO 17:50
Odrasli OSETILA JE BOL U LEĐIMA, ONESVESTILA SE I HITNO JE OPERISANA: Ono što su lekari našli u stomaku, šokiralo je sve! 15:47
Zanimljivosti KAMILA OVO ČARLSU NIKAD NEĆE OPROSTITI: Kralj je NIJE poslušao, javno progovorio o onome o čemu se nikad nije pričalo! 13:01
Odrasli BIO JE SREĆAN ŠTO JE SMRŠAO, A ONDA SU MU LEKARI DALI 7 ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI: Šokantna dijagnoza mu je promenila život 09:24
Lice STARLETA POBEGLA IZ ZEMLJE, PRETI JOJ ZATVOR I BEZ SRAMA RADI OVO: Dok je jure, ona u Turskoj misli samo na jedno 18:05