Zanimljivosti

NOVE FOTKE BANKROT STARLETE KOJA JE NOĆAS UHAPŠENA ZBOG DUGOVA! Ispijena i modra u zavojima - jure je zbog 900.000 evra

Čim je izašla iz aviona, priveli su je.

09.08.2024 15:30

NOVE FOTKE BANKROT STARLETE KOJA JE NOĆAS UHAPŠENA ZBOG DUGOVA! Ispijena i modra u zavojima - jure je zbog 900.000 evra
BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Poznata britanska starleta i rijaliti zvezda, Kejti Prajs, uhapšena je sinoć na aerodromu "Hitrou" u Londonu zbog nepojavljivanja na zakazanom sudskom ročištu u vezi sa njenim slučajem bankrota. Prajs, koja ima 46 godina, uhapšena je u četvrtak, 8. avgusta, u 19:45 časova po lokalnom vremenu, prema izveštaju londonske policije.

U trenutku hapšenja, ona je bila u pratnji svog sina Harvija, dok se vraćala sa putovanja iz Turske, gde je, prema navodima medija, obavila šesti "fejslifting". Kejti je dobila nalog za hapšenje nakon što se prošlog meseca nije pojavila na ročištu u sudu. TV lice je trebalo da svedoči o svojim finansijama pred specijalizovanim stečajnim sudom u Londonu.

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Kejti Prajs nove fotografije nakon hapšenja

Kejti je bankrotirala u novembru 2019. i drugi put u martu ove godine. Uprkos upozorenjima da će biti uhapšena, Kejti je otišla u Tursku na estetsku operaciju vrednu 10.000 evra, uključujući i zatezanje lica. Po povratku i na aerodrom Hitrou, Kejti je odvedena u policijsku ćeliju da provede noć pre nego što se danas pojavi pred sudom. Džej Džej (31) je viđen kako preuzima svoj prtljag sa aerodroma i odlazi kući sam.

PA Wire/PA Images /Profimedia

Nove fotografije starlete u zavojima

Kejti su dočekala dva policajca čim je izašla iz aviona. Ona je uočena sa zavojima na licu, ali se uprkos svemu osmehivala. Hodala je iza policajaca dok su njenog sina Harvija gurali u invalidskim kolicima. 

Sada, na društvenoj mreži X su objavljene neke njene fotografije koje su nastale dok se starleta oporavljala od zatezanja i svega što je na sebi radila. Tu se može videti i izjava besnog turiste gde piše da je zgadila sve jer se kupala sa krvavim zavojima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)