Lice

STARLETA UOČI RASPISANE POTERNICE, OTIŠLA U TURSKU NA 6. OPERACIJU LICA: Izgleda kao Frankenštajnova nevesta! (FOTO)

Jedva hoda, dok se pridržava za sina, ali ne posustaje u hirurškim zahvatima.

03.08.2024 23:15

STARLETA UOČI RASPISANE POTERNICE, OTIŠLA U TURSKU NA 6. OPERACIJU LICA: Izgleda kao Frankenštajnova nevesta! (FOTO)
Profimedia

Kejti Prajs (46), bivša manekenka, a sadašnja vlasnica jednih od najvećih grudi na svetu, viđena je prvi put nakon što je prošla kroz čak šestu operaciju zatezanja lica i to u Turskoj. Ona je u subotu bila u društvu svog sina Harvija dok su šetali ulicama Istanbula.

Kejti je viđena sa licem prekrivenim zavojima, modricama i podlivima, dok je nosila velike naočare za sunce koje nisu mogle da sakriju većinu hirurških šavova na njenom licu. Naime, oko uva je imala dosta sasušene krvi i velike rezove, koji su išli i skroz ispod ušiju, ko glave, dok su bili vidni i na početku čela duž cele linije kose. Starleta je u kraćim crtama izgledala kao posle teške saobraćajne nesreće ili kao skrpljena lutka. Povrh svega ovaj zahvat, koji se čini veoma bolan, koštao je 10.000 funti i izveden je u klinici u Istanbulu. Šuška se da su sve poznatije klinike u Velikoj Britaniji odbile da je po 6. put operišu, pa je morala to da obavi u Turskoj.

 

 

Prajsova je pre operacije potvrdila da putuje u Tursku radi snimanja novog dokumentarca, što je dovelo do propuštanja zakazanog ročišta o bankrotu. Naime, za najpoznatijom britanskom starletom raspisana je poternica, nakon što se nije pojavila na sudskom ročištu zbog bankrota, na kom je trebala da odgovara na pitanja o finasijama. Nju su tužili poverioci zbog ogromnih dugova koji su je oterali u bankrot, zbog čega će morati da rasproda vozni park, vredan više hiljada evra.

Ona je vlasnica brojnih luksuznih automobila koji će najverovatnije završiti na javnoj licitaciji, a kompletan novac ide na pokrivanje dugova u iznosu od 760.000 funti. Zbog njenog izostanka, sud je izdao nalog za njeno hapšenje. Kejti je priznala da radi sve što može kako bi rešila svoje finansijske probleme, a o tome piše i Daily Mail.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs

Njen sin Harvi, obučen u zelenu prugastu majicu i šorc, a koji očigledno ima primetan višak kilograma, bio je uz majku pružajući joj podršku dok se kretala ulicom sa zavojima i suvom krvlju oko ušiju. Uz obrve koje su se videle samo do pola, ukočeno belo lice obavijeno gazom i flasterima, sa šavovima na sve strane, Kejti je više ličila na skrpljenu Frankenštajnovu nevestu, nego na lepoticu koja je sve žrtvovala zarad plastičnih operacija.

Starleta je u poslednje vreme često bila tema medijskih natpisa zbog brojnih kozmetičkih zahvata, a ovo je njena šesta operacija lica, uprkos prethodnim tvrdnjama da će se osloniti na botoks umesto na hirurške zahvate.

- Radim najbolje što mogu da se izvučem iz ove situacije i ispravim stvari - izjavila je ona povodom bankrota, dok je hitala ka Turskoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)