Lice

STARLETA POBEGLA IZ ZEMLJE, PRETI JOJ ZATVOR I BEZ SRAMA RADI OVO: Dok je jure, ona u Turskoj misli samo na jedno

Kejti Prajs ima svoje prioritete.

01.08.2024 20:05

STARLETA POBEGLA IZ ZEMLJE, PRETI JOJ ZATVOR I BEZ SRAMA RADI OVO: Dok je jure, ona u Turskoj misli samo na jedno
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za najpoznatijom britanskom starletom Kejti Prajs (46) raspisana je poternica nakon što se nije pojavila na sudskom ročištu zbog bankrota, na kom je trebala da odgovara na pitanja o finasijama. Nju su tužili poverioci zbog ogromnih dugova koji su je oterali u bankrot, zbog čega će morati da rasproda vozni park, vredan više hiljada evra. Ona je vlasnica više luksuznih automobila koji će najverovatnije završiti na javnoj licitaciji, a kompletan novac ide na pokrivanje dugova.

Credit: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs pobegla na operaciju u Tursku

Isto tako, ona je nedavno dospela na naslovne strane zbog svoje predstojeće operacije lica u Turskoj, uprkos pravnim problemima u vezi sa bankrotom. Majka petoro dece viđena je na preoperativnom pregledu na klinici u Turskoj, gde je zakazana operacija očiju i ispod brade. Pored toga, ona bi trebalo da radi na svojim fasetama dok je u Turskoj. Ova odluka dolazi pošto je nalog za njeno hapšenje izdat zbog njenog odsustva na ročištu za stečaj zbog dugova od 760.000 funti. Uprkos pravnim izazovima sa kojima se suočava, izgleda da je Kejti fokusirana na svoje predstojeće kozmetičke procedure, piše "Daily Mail".

Napustila zemlju i briga je za sve

Kejtina odluka da napusti zemlju i propusti ročište zbog bankrota izazvala je pitanja i zabrinutost. Sudija ju je upozorio da rizikuje hapšenje ako ne prisustvuje daljim sudskim ročištima u vezi sa pitanjem bankrota. Situacija je eskalirala do te mere da je raspisan nalog za njeno hapšenje zbog nedolaska na ključno ročište, piše Daily Mail.

Kao odgovor na kontroverzu oko njenog odsustva sa saslušanja, Kejti je objasnila da snima novi dokumentarac u Turskoj. Ona je istakla da ima poverenje u kliniku na kojoj će biti operisana, navodeći iskustva prijatelja koji su tamo imali zahvate. Uprkos medijskoj pažnji i negativnom prikazu njene finansijske situacije, Kejti je rešena da sarađuje sa nadležnim organima i prevaziđe sve izazove po povratku.

Inače, ona je u martu drugi put bankrotirala zbog neplaćenog računa za porez. Ona se suočila sa izazovima u vezi sa pružanjem potrebnih informacija i kritikovana je zbog nedostatka saradnje sa poverenicima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)