Zanimljivosti

RASPISANA POTERNICA ZA NAJPOZNATIJOM STARLETOM: Operisala ih 17 puta, bankrotirala, pobegla u Tursku - opet na operaciju

Zbog nagomilanih dugova već joj je oduzeta vila, sad je na redu vozni park.

31.07.2024 13:16

RASPISANA POTERNICA ZA NAJPOZNATIJOM STARLETOM: Operisala ih 17 puta, bankrotirala, pobegla u Tursku - opet na operaciju
Credit: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za najpoznatijom britanskom staretlom Kejti Prajs (46) raspisana je poternica nakon što se nije pojavila na sudskom ročištu zbog bankrota, na kom je trebala da odgovara na pitanja o finasijama. Nju tu tužili poverioci zbog ogromnih dugova koji su je oterali u bankrot, zbog čega će morati da rasproda vozni park, vredan više hiljada evra.

Ona je vlasnica više luksuznih automobila koji će najverovatnije završiti na javnoj licitaciji, a kompletan novac ide na pokrivanje dugova.

Sud zatražio hapšenje

Kao piše San, umesto da se pojavi na sudu, Kejti je odletela u Tursku, na još jedno ulepšavanje, koje će je koštati gotovo 12.000 evra. Iako su advokati pokušali da opravdaju njeno odsustvo na suđenju, sudija Ketrin Barton nije imala razumevanje za nju.

- Prema mom mišljenju, neophodno je da sud izda nalog za hapšenje gospođe Prajs. Ona nema pravog opravdanja zato što nije prisustvovala današnjem ročištu. Razlog njenog današnjeg odsustva je nebitan - rekla je ona i izdala nalog za raspisivanje poternice.

Rijaliti-zvezda i starleta se bori sa neplaćenim porezom od 902.000 evra, nakon što je u martu drugi put proglasila bankrot. Ona duguje ogromne svote pojedincima i kompanijama koji su tražili sudsko namirivanje dugova.

Na spisku poverilaca našao se i njen bivši muž Aleks Rid, koji je na saslušanju bivšu ženu opisao kao hladnu i proračunatu.

- Ja sam pretrpeo ne samo finansijski gubitak već je ugrožena dobrobit moje porodice i moje mentalno zdravlje zbog nje - rakao je Rid na saslušanju. 

Zbog nagomilanih dugova Kejti je morala da prepusti svoju luksuznu vilu, vrednu 2,3 miliona evra, a sad će ostati i bez automobila. Kako bi vratila dugove, ona je pojačala plasiranje sadržaja na platformi Onlyfans i Tik-toku, ali joj ni to nije pomoglo. 

Credit: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sud je već zaplenio kuću i imanje Kejti Prajs, koje vredi milione

Pokušavajući da se izvuče, Kejti je tvrdila da je dobila znatno manje novca nego što je ugovoreno, ali bez obzira na zaradu, ni dinara nije platila poveriocima već mesecima, zbog čega su odlučili da pravdu potraže na sudu.

Slagala, pa pobegla

Koliko prošle nedelje, Kejti je tvrdila da je rešila problem dugova, ali kako se ispostavilo, samo je lagala. Kako piše Miror, ona je trenutno u Turskoj, odakle je objavila fotografiju iz jedne stomatološke klinike. 

Izgleda da to nije jedino što će popravljati u Turskoj. Kejti će u Istanbulu uraditi estetske operacije očiju i dela ispod brade. Kako su ranije pisali britanski mediji, ona je u Instanbul otišla nakon što je njen estetski hirurg u Briselu odbio da je ponovo operiše.

Printscreen Instagram/ katieprice

Kejti Prajs je na Instagram storiju otkrila da je na klinici u Turskoj

- Kejti je bila odlučna da ponovo promeni lice i kada je njen hirurg na klinici u Briselu odbio da je operiše, ona je otišla u Tursku - rekao je izvor blizak starleti. 

Kako je jednom ispričala njena majka, Kejti je postala zavisnica od estetskih operacija. Samo grudi je operisala 17 puta, sređivala je nos, lice, zadnjicu ... i sve drugo što je moglo da se popravi hirurškim putem. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)