Zanimljivosti

PROGOVORILA MAJKA ŽENE KOJA JE OPSEDNUTA ESTETSKIM OPERACIJAMA: Moja ćerka ima mentalni poremećaj, nije normalno to što radi sopstvenom telu! (FOTO)

Ejmi je otvoreno rekla da ne razume opsednutost estetskom hiurgijom koju ima njeno dete.

18.07.2023 20:00

PROGOVORILA MAJKA ŽENE KOJA JE OPSEDNUTA ESTETSKIM OPERACIJAMA: Moja ćerka ima mentalni poremećaj, nije normalno to što radi sopstvenom telu! (FOTO)
Profimedia

Britanska manekenka i starleta Kejti Prajs (44) do sada je imala samo 16 operacija ugradnje silikona u grudi, dok ostale estetske zahvate koje je radila na licu i telu više i ne broji. Nedavno je ponovo išla, ovog puta u Belgiju, na još jednu intervenciju na licu. 

Prvi put o Kejtinom opsednutošću estetskim korekcijama progovorila je njena majka Ejmi, piše britanski San. Ona prinaje da ne razume zašto njena ćerka to radi posebno što je imala brojne komplikacije.

- Sećam se kako joj je posle još jedne u ne znam koliko operacija u nizu 2017. dijagnostifikovana idiopatska plućna fibroza. Mislila sam da će to biti ključni trenutak kad će reći dosta i prestati sa odlascima pod nož, ali sam se prevarila - iskrena je bila Ejmi. 

 

 

Na pitanje kako se ona kao majka oseća znajući da njena ćerka stalno ide pod nož, Ejmi je prizanala "da mrzi to što Kejti radi i da ona to dobro zna." 

- Pre neki dan sam je terala da prizna da ima telesnu dismorfiju. Ne razumem zašto stalno zgleda ovo ili ono, zašto misli kako treba da popravi svaki delić tela. Nije to tetovaža ili drugačija frizura, to su ipak hiruške intevencije - rekla je Ejmi.

Kako pojašnjavaju stručnjaci telesna dismorfija je poremećaj mentalnog zdravlja u kome osoba doživljava delove svog tela kao ekstremno ružne, deformisane i neprivlačne. 

Međutim, bez obzira na zabrinutost svoje majke Kejti ne prestaje sa operacijama. Iako i sama ima petoro dece i dobro zna kolika je majčinska briga, ona je objavila na Instagramu fotografiju sa zavijenim licem i priznala pratiocima da je išla na još jednu intervenciju. Ova objava je došla tik nakon što je Kejti imala operaciju u Belgiji gde su joj radili podizanje usana i graviranje abdomena. 

Kako je ispričala njena majka Ejmi, opsednust operacijama počela je davno kad rešila da ugradi silikone u grudi jer je smatrala da joj je poprsje malo.

- Žene kad se osećaju loše menjaju boju noktiju ili farbaju kosu, moja ćerka menja oblik svog tela. Nije normalno to što radi! Privlačenje muškaraca nije njena motivacija. Ona to radi jer misli da na taj način kontroliše sopstveno telo - istakla je Ejmi.

Šta je sve korigovala:

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)