Vesti ČEKALA JE DOSTAVU HRANE, OTVORILA JE VRATA I USLEDIO JE ŠOK: Tek rođena beba je jecala, a kad ju je podigla nešto je ispalo iz korpe - vrisnula je! (FOTO) 16:45
Zanimljivosti ZLATAN IBRAHIMOVIĆ NE VERUJE U BOGA, A MAJCI JE KUPIO PAPRENO SKUPU CRKVU: Komšije su otkrile strašnu tajnu o njemu koju niko nije znao 09:47
Zanimljivosti MAJKA NIJE HTELA DA PRODA STAN ZA MOJE LEČENJE - planirala je ko će da čuva dete kada preminem! Potresni detalji o životu Isidore Bjelice: Dok sam bila na hemoterapiji, ona je letovala! 08:02
Vesti NA SVET JE DONELA BLIZNAKINJE I PALA U KOMU, a kada se probudila rekli su joj da njena deca nisu preživela! Devetnaest godina kasnije se saznala stravična istina - otac je PRODAO BEBE!(VIDEO) 11:30
Roditeljstvo TROJICA MALIŠANA NAPUNILI SU GODINU DANA: Ali fotografija s obeležavanja prvog rođendana krije BOLNU ISTINU o njihovoj majci! (FOTO) 12:55
Roditeljstvo MAMI JE BIO POTREBAN TRENUTAK MIRA, PA SE SAKRILA OD DECE: Ljudi su se krstili u neverici kada su shvatili šta je ova žena uradila! (VIDEO) 21:55
Ispovesti "ŠTA SI URADILA DO SAD? IMAŠ 35 GODINA, A NEMAŠ NI MUŽA, NI DEČKA - a i to pseto što vodaš, bolje da si dete rađala"! Da li i vi, drage žene, ovo svakodnevno slušate "u prolazu"? 20:10
Ispovesti U TRENUTKU SLABOSTI SPAVALA SAM SA MAMINIM MUŽEM: Zbog onoga što mi je rekao nakon buđenja ostala sam bez reči 11:11
Vesti MAJKA SE U SUZAMA OPRAŠTALA OD ĆERKE U KOMI: Lekar je krenuo da je isključi sa APARATA kad se prolomio VRISAK! (VIDEO) 12:45
Zanimljivosti BOLJE DA SU MU OKO ISKOPALI, NEGO ŠTO SU NA NJU UDARILI: Turski glumac POBESNEO zbog vređanja ŽENE koju obožava, a nije njegova supruga! (FOTO) 16:30
Vesti OSTAVILA JE JEDNOGODIŠNJAKA SAMOG, a on je jeo pepeo: Kada je shvatila koga je stvarno pojeo, nije bilo povratka - savet lekara ju je tek šokirao 13:35
Vesti OTAC MI JE BIO ALKOHOLIČAR, MOLILA SAM MAJKU DA GA OSTAVI: Umro je sa 42 tek tada je Maji sve postalo JASNO! 11:03