Roditeljstvo IZAŠLA SAM IZ PORODILIŠTA, NISAM MOGLA DA USTANEM ZBOG RANE, A SVEKAR MI JE REKAO NEŠTO GNUSNO: Od tih reči ni danas ne mogu da se oporavim! 16:05
Roditeljstvo OVA ŽENA IMA 43 GODINE I RODILA JE 19 DECE! Zove se Hamda, a kada je otkrila čime se bavi ljudi su zanemeli - upravo sprema odbranu doktorske disertacije! (FOTO) 20:30
Roditeljstvo VOZILA JE SINA KROZ PRODAVNICU, A ONDA MU JE ODJEDNOM PRIŠAO STARAC I GURNUO MU NEŠTO U DŽEP: "Pretrnula sam od straha, kad sam mu videla OČI, sve mi je bilo jasno"! 13:01
Vesti OVA MAMA KOPA PO KONTEJNERIMA I ONO ŠTO PRONAĐE, DAJE DECI DA JEDU! Nećete verovati šta je sve pronašla, ljudi poručuju: "Ovo je apsolutno gnusno" 15:02
Ispovesti MAJKA JE U AUTOBUSU URLALA NA SINA (6), IZGOVORILA MU JE JEZIVU STVAR: Svi su zanemeli od šoka, a onda mališan uradio nešto nečuveno, ljudi ostali ukopani! 09:41
Dete DEČAK IZGUBIO OKO POSLE JEDNOG POLJUPCA: Mališan prolazi kroz pakao, njegova majka upozorava, ovo je bio okidač (FOTO) 10:20
Vesti STRANAC MI JE PRIŠAO NA ULICI I REKAO DA JE MOJA SESTRA U STVARI MOJA MAJKA: A onda je jedna slika otkrila šta su svi krili od mene 30 godina! 16:50
Roditeljstvo PORODILA SE, A ONDA SU SE BABICE USKOMEŠALE I UNEZVERENO GLEDALE U MAJKU: Jednoj se oteo vrisak: "O, moj Bože!", a majka je pretrnula od straha! (VIDEO) 21:31
Roditeljstvo POSTAVILA JE KAMERE U DEČJOJ SOBI, NIJE NI SLUTILA ŠTA ĆE UGLEDATI TOG JUTRA: Ova majka skamenila se od šoka zbog prizora njenih blizanaca! (VIDEO) 19:30
Roditeljstvo OTIŠLA JE NA POROĐAJ I DOŽIVELA NAJVEĆE IZNENAĐENJE U ŽIVOTU: Kada je ugledala bebu vrisnula je od šoka! (FOTO) 17:01
Vesti ČESTITAJTE VAŠOJ VOLJENOJ 8. MART NEKOM OD OVIH PORUKA: Lepših nema, oduševićete čak i one ko ih ne voli! 08:30
Ispovesti UZELA SAM MUŽU TELEFON I NAŠLA TRI SUMNJIVA IMENA - ZVALA SAM IH: Posramila sam se kada sam shvatila ko je s druge strane, a onda je usledilo NAJGORE! 22:15