Vesti BIZARNA IDEJA KOJA JE ZGROZILA MREŽE: Kažu da će joj uništiti život ako izabere OVO ime za bebu – prijateljica je očajna! 19:20
Strast UHVATILA SAM MAJKU USRED INTIMNOG ODNOSA S MOJIM DEČKOM! A kada sam čula njeno opravdanje, shvatila sam s kakvim monstrumom sam živela! 23:20
Vesti ŠANSE DA RODITE DEČAKA ILI DEVOJČICU MOŽDA NISU 50:50! Naučnici sa Harvarda otkrili koji iznenađujući faktor je NAJVAŽNIJI u određenju pola deteta 20:01
Brak i veze PAO JE NA KOLENA PRED CELOM PORODICOM SVOJE DEVOJKE! Međutim majka je otela prsten i poručila ćerki: "Spašavam ti život!" (VIDEO) 20:30
Ispovesti HTEO SAM DA POGLEDAM FILM NA PORODIČNOM TELEFONU: Usledio eksplicitni snimak od kog mi je pozlilo - na njemu je moja majka, ali sa njom je ON! 21:50
Vesti MAJKA IH JE OSTAVILA ISPRED CRKVE, DANIMA SU BILI SAMI NAPOLJU: Dečak (6) je čuvao brata u kolicima, na ove scene svi su plakali (VIDEO) 09:42
Vesti POLICAJAC JE UGLEDAO BEBU U VRELOM AUTU: Razbio je prozor, izvukao dete i počeo oživljavanje - ali nešto nije bilo u redu! (VIDEO) 19:01
Kuce RODITELJI SU POKUŠAVALI DA NAUČE BEBU DA KAŽE MAMA: Usledio je šok kad se umesto deteta začuo pas! (VIDEO) 16:20
Roditeljstvo UGLEDALA JE BEBU KOJU JE UPRAVO RODILA I ZANEMELA: Ovakvo dete nije očekivala, nije mogla da izusti ni reč - sve je snimljeno! (FOTO) 11:10
Roditeljstvo DALA JE ĆERKU NA USVAJANJE KAD JE IMALA TRI MESECA: Posle 37 godina usledio je preokret kakvom se nije nadala! (VIDEO) 20:20
Strast U VEZI SAM SA 8 GODINA STARIJOM UDATOM ŽENOM, NJENA MAJKA ТО ZNA I TRAŽI DA JE OVAKO ZOVEM: Plašim se "taštine" zamke! 06:51
Citat dana Svoj uspeh u životu pripisujem moralnom, intelektualnom i fizičkom vaspitanju koje sam dobio od majke 13:26