Roditeljstvo MAJKA GA JE DOČEKALA NA AERODROMU I ČVRSTO ZAGRLILA, PA JE POBESNEO! Kada se vratio sledeći put, nije bilo nikog - stan je bio prazan, na stolu je stajalo pismo... 21:11
Roditeljstvo IMALA SAM 46 GODINA KAD SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA - svi su mi govorili da nisam normalna, ali ja sam rešila da rodim: Sada je gledam pored sebe u krevetu i KAJEM SE zbog jedne stvari! 20:30
Vesti IMALA JE SAMO 27 GODINA I POSLE TROJE DECE SAZNALA DA JE PONOVO TRUDNA: Došla je u kliniku da abortira i gušila se u suzama - a onda joj je prišao ON i ugledala je tu fotografiju... 18:45
Vesti SENADA IZ SARAJEVA JE JEDNOG LETA OTIŠLA KOD TETKE U ČIKAGO I OTAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Nakon godina bola njenoj majci je stigao mejl i samo jedna slika - s JEZIVIM detaljem! 12:55
Dete DEVOJČICA JE BILA SLEPA OD ROĐENJA I NIJE BILO MNOGO NADE: Operisali su je, a kada su joj skinuli zavoj s očiju... Ovo je snimak uz koji je plakao ceo svet! (VIDEO) 10:26
Zanimljivosti SINA NAZVALA TUMOROM KOJI JE JEDE, TVRDI DA BI SREĆNIJA BILA DA JE RODILA PSA: Ovu glumicu zovu najgorom majkom, evo kako joj se osvetio 17:35
Roditeljstvo KADA JE MAJKA ODUZELA SEBI ŽIVOT SAZNALA SAM PORODIČNU TAJNU KOJU SU SVI KRILI OD MENE: Od zaprepašćenja sam povraćala i imala noćne more 17:01
Vesti MAJKU JE PROBUDO DIM, SHVATILA JE DA JE CELA KUĆA U PLAMENU: Pohitala je na vrata sobe u kojoj je bio njen devetomesečni sin, ali nije mogla da uđe... (VIDEO) 20:10
Brak i veze SIN I ĆERKA UHVATILI MAJKU (52) U PRELJUBI, A ONDA SAZNALI PRAVU ISTINU OD OCU: Skandalozna priča obišla je svet, a tek onda je usledio šokantni OBRT! 06:40
Brak i veze MAJKA BOŽURKA JE SINU PLATILA ALBANKU i nadali su se braku iz snova: Kad sam videla šta radi, znala sam da to nisu čista posla, ali BILO JE KASNO 18:20
Kuce MAJKA JE OSTAVILA BEBU OD 3 MESECA SA PSOM: Kad je ušla u sobu, sledila se - ova scena ju je skroz prenerazila! (VIDEO) 17:30
Ispovesti TRUDNA SAM VOZILA MUŽA KOD NJEGOVOG ROĐAKA, A ONDA SAM SAZNALA KO U STVARI ŽIVI U TOJ KUĆI: Nisam ni spavala, ni jela, ali je usledio još veći ŠOK! 21:20