Ispovesti SELA SAM PORED STRANCA U BIOSKOPU - sve je počelo stiskanjem noge uz njegovu: Pred svima sam spustila ruku i uradila nešto što nikada dosad nisam! 22:05
Vesti SUPRUGA JE PRIŠLA DA MU POKAŽE NEŠTO, A KAD SE UDALJILA - zaledio se OD STRAHA: Nešto "njeno" je osetio i dalje na sebi! (VIDEO) 18:35
Dete ZATEKLA SAM ĆERKICU U PODLIVIMA I MODRICAMA: Lekari su me optužili da je zlostavljam, a onda smo svi saznali zapanjujuću ISTINU! 17:01
Odrasli ODLUČILA JE DA ODSTRANI OBE DOJKE KAKO BI SPREČILA BOLEST: Sada deli fotografije gde je potpuno NAGA - ljudi u neverici (FOTO) 21:41
Vesti OTIŠLA JE NA ABORTUS I LILA SUZE, a onda joj je iz torbice ispalo nešto na pod! Kada je videla šta piše na kartici, zanemela je, pa vrisnula, sve joj je bilo jasno! (FOTO) 10:55
Roditeljstvo NAPISALA SAM PRAVILA ZA GOSTE KOJI DOLAZE DA VIDE MOJU BEBU: Majka i sestra otad ne pričaju sa mnom! 19:20
Vesti MOJA ĆERKA JE NESTALA PRE 7 GODINA: Primili smo poziv i potrčali u bolnicu, saznali smo šta joj se stvarno desilo... 06:51
Brak i veze UHVATILA SAM MUŽA USRED ODNOSA S MOJOM MAJKOM: Treba da se porodim za 3 meseca, a onda je usledio novi šok! 23:01
Odrasli BROJ SLUČAJEVA AUTIZMA SE UTROSTRUČIO, UZROK SE NALAZI I U STVARI KOJU KORISTIMO SVAKODNEVNO: Evo koja deca su najugroženija 14:55
Brak i veze UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO! 12:26
Vesti DEČAKA I MAMU JE UDARIO AUTO - od siline su leteli i sve je snimljeno: Onda je mališan prišao vozaču i uradio nešto neverovatno 11:26
Roditeljstvo IMA 6 DECE, ŽIVE OD SOCIJALNE POMOĆI I NEMA DOVOLJNO NOVCA ZA HRANU: Šok je usledio kad je pokazala kako oblači bebu! (FOTO) 19:30