Ispovesti UZELA SAM MUŽU TELEFON I NAŠLA TRI SUMNJIVA IMENA - ZVALA SAM IH: Posramila sam se kada sam shvatila ko je s druge strane, a onda je usledilo NAJGORE! 22:15
Roditeljstvo OKRENULA JE LEĐA ĆERKI NA SAMO 60 SEKUNDI: Nekoliko sati kasnije usledila je DRAMA - dete je prebledelo i jedva disalo, kada su je snimilii vrisnuli su: Odmah na operaciju! (FOTO) 10:29
Ispovesti MUŽ JE POZVAO SVEKRVU DOK SMO VODILI LJUBAV I GLASNO UZDISALI! U najvećem zanosu čula sam njen glas - pravdala se na najgluplji način 23:20
Vesti ZALJUBILA SE U ZATVORENIKA DANIJELA I UHVAĆENI SU U NEVIĐENOM ČINU: Govorila je da je "NJEGOVA KRALJICA", a on ju je zavrnuo za pamćenje 21:55
Odrasli MAJKA (38) I ĆERKA (10) SU SE PODVRGLE OPERACIJI PROMENE POLA - sad su OTAC I SIN: Ćerkica je s 4 godine shvatila da nije devojčica, SVI U ŠOKU 19:40
Roditeljstvo BACILA SAM BEBU I SHVATILA DA ŽELIM DA JOJ NAUDIM! Šok ispovest voditeljke nakon pakla koji je doživela posle porođaja 13:35
Zanimljivosti OVAKO JE ŽIVEO SAŠA POPOVIĆ, radio po tri koncerta 7 dana nedeljno! U 24 sata izgubio sve - stigla ga kletva DABOGDA IMAO, PA NEMAO! 10:20
Vesti KAD SE OVO DETE RODILO, LEKARI SU SE SKAMENILI OD NJENOG POGLEDA - slika ljutog novorođenčeta je obišla svet! Evo ko je ona DANAS! (FOTO) 10:48
Roditeljstvo MAJA SE 17 GODINA OČAJNIČKI BORILA DA DOBIJE BEBU: Bol u duši je razdirao, a onda se desilo čudo - kad su ga spustili u njene ruke samo se SLOMILA! 21:30
Vesti DOKTOR PUŠTEN IZ ZATVORA NAKON TAJNOG SNIMANJA KOLEGA I PACIJENATA - uhodio i tinejdžere, a njegova odbrana šokirala je sve! Kriva je moja mama! 18:05
Roditeljstvo BILA JE NEPISMENA ŽENA SA SELA, ALI JE ODGAJILA JEDNOG OD NAJVEĆIH GENIJA: Govorilo se da je često bila pijana, a u jedinom intervjuu koji je dala otkrila je nešto POTRESNO! 11:01
Zanimljivosti SAŠA POPOVIĆ JE NOSIO RANE NA DUŠI I OD JEDNOG SE NIKAD NIJE OPORAVIO: Samo NJEGOVIH reči se uvek sećao kad je donosio važne odluke u životu! 11:56