Vesti OTAC MI JE BIO ALKOHOLIČAR, MOLILA SAM MAJKU DA GA OSTAVI: Umro je sa 42 tek tada je Maji sve postalo JASNO! 11:03
Roditeljstvo MAMA ME JE RODILA SA 13 GODINA! Danijela je otkrila detalje odrastanja i zašto se OTUĐILA od oca! (VIDEO) 19:30
Roditeljstvo MISLILI SU DA JE POMAHNITALA LUDAČA KOJA ŽELI DA UKRADE NAKIT: Kada je policija došla, otkriven je pravi razlog njenog divljanja - ON JE SVE VREME BIO U OPASNOSTI! (VIDEO) 20:50
Ispovesti IMALA SAM 7 GODINA KADA ME JE OTAC IZVUKAO IZ KREVETA DA POSLEDNJI PUT VIDIM MAJKU: Ležala je na kuhinjskom stolu i umirala i to ZBOG NJEGA! 20:15
Vesti POLICAJCI TVRDE: ČULI SMO GLAS ANĐELA KOJI NAS JE ZVAO DA SPASEMO BEBU! Snimak od koga se diže KOSA na glavi sve potvrđuje! (VIDEO) 21:15
Odrasli PET DANA POSLE MAMINE SAHRANE SAM SAZNALA DA IMAM ISTU SMRTONOSNU BOLEST KAO I ONA! Ako ovo primetite na telu, odmah trčite kod lekara! 19:15
Vesti MAJKU SAM SMESTILA U DOM I U TRENU SAM SE PREPORODILA - sve mi je postalo lepše i lakše, a onda je usledio užas! Marija nije ni sanjala šta će je snaći! 18:55
Roditeljstvo MAJCI SU HTELI DA OTMU BEBU IZ KOLICA: Reagovala je instinktivno i sprečila najgore - kamere su sve snimile! (VIDEO) 18:15
Odrasli MLADA UČITELJICA (28) SE ČETIRI GODINE BORILA ZA ŽIVOT! Njena poslednja želja kida dušu, a njena majka sada otkriva: Ovo je bio prvi simptom RAKA KOŽE u njenom slučaju! 17:15
Ispovesti RAĐAM DECU PO NARUDŽBINI, TRUDNOĆA KOŠTA 15.000 EVRA: Kupila je kuću i dva stana - a evo koliko puta se porodila 16:12
Roditeljstvo IZAŠLA SAM IZ PORODILIŠTA, NISAM MOGLA DA USTANEM ZBOG RANE, A SVEKAR MI JE REKAO NEŠTO GNUSNO: Od tih reči ni danas ne mogu da se oporavim! 16:05
Roditeljstvo OVA ŽENA IMA 43 GODINE I RODILA JE 19 DECE! Zove se Hamda, a kada je otkrila čime se bavi ljudi su zanemeli - upravo sprema odbranu doktorske disertacije! (FOTO) 20:30