Zanimljivosti

ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO ČUVENE GLUMICE: Zvezde popularne serije na botoks i filere potrošile bogatstvo (FOTO)

Doktor Vesterič pedantno je izračunai i koliko koja glumica godišnje troši novca na ulepšavanje.

15.07.2023 14:00

ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO ČUVENE GLUMICE: Zvezde popularne serije na botoks i filere potrošile bogatstvo (FOTO)
Profimedia

Prošlo je 25 godina od premijere serije "Se*s i grad" 1998. godine. Glumice popularne serije koja je osvojila svet Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis stekle su globalnu slavu zahvaljujući ulogama četiri drugarice koje prolaze kroz uspone i padove u potrazi za ljubavlju u Njujorku.

Na radost fanova 35 godina kasnije one su se, izuzev Kim Kartal, ponovo okupile u nastavku "Se*s i grad - Samo tako". Iako su mnogi bili šokirani njihovim izgledom, sedom kosom i vidno ostarelim glumicama koje su tvrdile da dostojanstveno stare i da je normalno da su dobile sede i bore posle tri po decenije.

Međutim, njujorški estetski dr Ričard Vesterič, tvrdi da su Keri, Šarlot, Miranda pa i Samata nisu baš dostojanstveno ostarile. On je raskrinkao glumice i objasnio šta su sve radile na licu. Prema njegovim rečima jasno je da su obilno koristile botoks i filere, ali da se nisu podvrgavale ozbiljnijim estetskim operacijama. 

- Njihovi fanovi će videti da su ove žene lepo ostarile tokom 35 godina. Po mojoj slobodnoj proceni dame su potrošile oko 320.000 evra na botoks i filere kako bi sprečile pojavu bora - rekao je on za britanski San. 

Foto: Tanjug/AP

Sara Džesika Parker tvrdi da nije imala ni jednu estetsku operaciju na licu

Keri Bredšou

Sara Džesika Parker (58) koja u seriji igra Keri Bredšo, kolumnistkinju koja se bavi modom, a za ljubav se izborila tek u poslednjoj epizodi čuvene serije. 

Vesterič smatra da Parkerova nije imala estetske zahvate na licu, ali ostavlja mogućnost da je radila operaciju nosa.

- Nisam siguran ali mi se čini da je radila nos. Ako je imala operaciju nosa, trebala bi da traži povrat novca - izjavio je dr Vesterič.

Takođe je sugerisao da je moguće da je koristila filere za usne, ali da nije preterala s botoksom.

- Mislim da lepo stari i da nema puno problema sa opuštenom kožom ili dubokim borama. Međutim, po mojoj proceni u svoj izgled ulaže oko 4.000 evra godišnje - rekao je doktor.  

Parkerova je gostovala u radijskoj emisiji Hovarda Sterna prošlog meseca i tvrdi da nije imala ni jednu plastičnu operaciju.

- Znate, propustila sam podizanje lica. Ono što radim jesu masaže sa kojima sam počela sa 44 godine - rekla je Sara Džesika Parker. 

Profimedia

Kim Katral se ne pojavljuje u nastavku legendarne serije

Samanta Džouns

Prema rečima njujorškog estetskog hirurga glumica Kim Kartal (66) koja je us eriji dočarala lik Samante Džouns, ona je koristila "progresivne filere". Prema njegovom mišljenju ona nije prošla kroz ozbiljnu operaciju lica.

- Ona počinje da ima "naduvenost" koja se javlja zbog filera. Verovatno je koristila najviše filera u odnosu na svoje koleginice. Moja procena je da daje 6.000 evra godišnje na estetske korekcije - rekao je dr Vesterič.

Doduše, ni sama Kim  je više puta isticala da je botoks nešto što se podrazumeva u 21. veku.

- Imam više od 60 godina i trudim se da se borim protiv starenja na svaki način. Postoje fileri, botoks i toliko stvari koje možete istražiti, isprobati i videti da li vam odgovaraju - rekla je svojevremeno Katralova za  Sandej Tajms.

Profimedia

Sintija Nikson nikad nije imala duboke bore na licu

Miranda Hobs

Glumica Sintija Nikson (57), koja igra odlučnu advokaticu Mirandu Hobs ima sreće sa kožom više od svojih koleginica. Prema rečima dr Vesterič ona ima najprirodniji izgled lica, pa čak i ako je koristila filere ili botoks to je radila vrlo umereno da se to ne vidi.

- Nisam siguran, možda je koristila botoks, a ako i jeste svaka joj čast kako je to umereno radila. Ona  nikada nije imala duboke i velike bore pa joj njoj lakše da zadrži mladalački izgled i lakše se bori sa godinama - rekao je dr Vesterič.

Profimedia

Kristin Dejvis redovno koristi botoks i filere iako su je fanovi ismevali zbog toga

Šarlot Jork

Kako je objasnio njujorški estetski hirurg Kristin Dejvis (58) koja je tumačila lik Šarlot Jork, i sama je priznala je da je koristila botoks i filere.

Prema dr Vesteriču, Dejvisova je na vreme počela da koristi botoks, trudi se da buide umerena ali češće ide na ovu vrstu podmlađivanja u odnosu na Saru Džesiku Parker i Sintiju Nikson.

- Ona je definitivno imala operaciju nosa pre nego što je postala poznata. Sada redovno ide na botoks i filere i po mojoj proceni godišnje potroši 5000 evra na podmlađivanje - zaključio je doktor. 

Dejvis je ranije govorila o napadima koje je pretrpela zbog svojih kozmetičkih tretmana i priznala je da je bila "beskrajno ismevana" na internetu zbog upotrebe filera, zbog čega je prolila mnogo suza. 

- Teško je suočiti se sa starenjem. Svi zahtevaju da izgledate tako, a na kraju vas ismevaju, jako je konfuzno - rekla je Dejvisonova za britanski Telegraf.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)