Moda

PAPUČE ZA MILIONERE: Da li biste ih vi poneli?

Brend Manolo Blanik znamo iz serije „S**s i grad“, po vrtoglavim potpeticama u kojima je glavna heroina krstarila njujorškim avenijama. Sada nam dolaze u nešto drugačijem formatu i moramo priznati da smo .... zbunjeni?!

15.03.2022 19:00

PAPUČE ZA MILIONERE: Da li biste ih vi poneli?
shutterstock.com

Manolo Blanik cipele slove za definiciju elegancije u domenu ženske obuće. Senzualne, mame uzdahe žena, privlače poglede muškaraca, izgledaju skupo i koštaju pravo malo bogatstvo. Portal Srećna Republika vam otkriva najnoviju saradnju ovog brenda kao i to kako su od proizvodnje potpetica došli do izrade papuča i klompi.

Naime, ova poznata modna marka je ugovorila saradnju sa čuvenim proizvođačem papuča iz Nemačke, Birkenstok, koji su poznati po svojoj ultimativno udobnoj ali vizuelno nimalo prilačnoj obući. Kada napravite hibrid ova dva brenda dobijate papuče koje se prodaju po vrtoglavoj ceni od 750 do 810 dolara. Lepota košta, zar ne?!

 

 

Prva kolekcija ove kolaboracije očekuje se u prodaji od 24. marta a biće izrađene od plavog pliša, kojima su kao inspiracija poslužile cipele u kraljevskoplavoj boji kojima je čuveni Zverka zaprosio Keri Bredšo. Imaju čak i svoji srebrnu kristalnu kopču, baš kao i sada već legendarne salonke.

 

 

Drugi deo kolekcije će biti lansiran u junu 2022. godine a modeli koji će u njoj biti zastupljeni su otvorene i zatvorene papuče od crne kože i pliša u jarkoj roze boji ciklame. Savršena cipela bi po mogućstvu trebalo da bude udobna i estetski privlačna, ali se ipak čini da je ovo možda otišlo malo predaleko.

Komentari (1)