Moda

KAKO DA SE OBUČETE PO RECEPTU SARE DŽESIKE PARKER I KEJT MIDLTON? Izaberite nešto od ovih kombinacija i svi će se okretati za vama! (FOTO/VIDEO)

Od biranja boja do detalja kojima se upotpunjuje stil, ove dve dame jednostavno ne greše.

18.06.2023 17:01

KAKO DA SE OBUČETE PO RECEPTU SARE DŽESIKE PARKER I KEJT MIDLTON? Izaberite nešto od ovih kombinacija i svi će se okretati za vama! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Svaka žena treba da zna kako da se obuče i da poznaje trendove. Ukoliko želite da izgledate dobro, ispratite stil žena koje imaju "titulu" ikona stila. Uz to vam treba samo malo kreativnosti i mašte kakve ima i slavna Sara Džesika Parker koja je pojavljivanjem u jednoj emisiji izazvala lavinu komentara i komplimenata. 

Keri Bredšo je Keri, ali Sara je Sara i ovih dana se govori o njenom autentičnom stilu koji nema veze sa stilom dobro poznate Keri. Keri je Koketa i dama, a Sara je dama sa velikim "D", pišu američki mediji. 

Sara se ove nedelje pojavila u emisiji Dobro jutro Amerika (Good Morning America) u savršenim metalik salonkama, a pre toga je privukla pažnju na snimanju filma "And Just Like That", dok nosi ultraženstvenu odeću po ugledu na njen liku u seriji "Seks i grad". Ona zna da kombinuje sve - od otkačene mode 80-ih do ikoničnih Fendi "bageta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S Moda (@s_moda)

Za intervju u emisiji u kojoj je predstavila najnoviju knjigu Sara je napravila savršenu kombinaciju Keri Bredšo i princeze od Velsa Kejt Midlton. Bila je to odlična eksplozija cveće dok je nosila midi haljinu boje lavande s visokim izrezom i elegantnim račvanim strukom. Međutim, njene disko salonke su privukle pažnju i dale autitu poseban šmek. U pitanju je čuvena Barbikor estetika - veličanje ružičaste, koju Sara očigledno posebno voli. Tako je viđena i u jarko roze pelerini, kao i u haljini slične boje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Počevši od leta 2022.godine, Barbikor trend nije pokazivao nikakve znake "usporavanja". Svet je poludeo za svim ružičastim nijansama nakon što je Valentinov kreativni direktor Pjerpaolo Pikoli kreirao boju, zvanično nazvanu "Valentino Pink PP". S novim Barbi filmom, u kom glume Margot Robi i Dua Lipa, predviđa se da će ružičasta biti dominantna boja i ove godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aubrey (@aubskanobs)

S druge strane, i princeza od Velsa je nedavno dokazala da je ljubiteljka tog trenda noseći sve od puderasto ružičastih do jarko ružičastih odevnih komada. U roze nijansama dominirala je i na kraljevskom venčanju prestolonaslednika Jordana Huseina i princeze Radžve. 

Metalik je svuda oko nas, počevši od modnih revija od početka godine, i dokazuje da svakoj odevnoj kombinaciji treba dodati neki metalik "tač".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)