Zanimljivosti

Sara Džesika Parker progovorila o svađi sa Kim Katral! Evo zašto je došlo do PUCANJA I PROPASTI ČUVENOG OSTVARENJA!

Sara Džesika Parker je u podkastu "Holivudski reporter" otkrila pravu istinu od navodnoj svađi između nje i njene nekadašnje prijateljice Samante u čuvenoj seriji "Seks i grad" i osvrnula se na to zbog čega glumica nije želela da učestvuje u trećem filmu.

05.06.2022 22:00

Sara Džesika Parker progovorila o svađi sa Kim Katral! Evo zašto je došlo do PUCANJA I PROPASTI ČUVENOG OSTVARENJA!
Printscreen/Instagram/this_carrie_bradshaw

Iako se kolege na filmskom platnu uglavnom lepo slažu i odlično izgledaju kao tim, nemoguće je zamisliti da takvi projekti prolaze bez svađa i konflikata koji su sastavni deo života, nažalost. Svakako je bolje da među njima nema razmirica i „zle“ krvi, ali i to se dešava.

Većina žena je gledajući seriju „Seks i grad“ naučila mnogo, ne samo o partnerskim odnosima i uživanju u životu u zrelim godinama, već i o ženskom prijateljstvu koje može da bude izvrsno i između 4 žene kao što je u ovoj seriji.

 

 

Međutim, situacija iza scene je ponekad drugačija. Poslednjih godina se priča o svađi između Sare Džesike Parker i Kim Katral, o čemu je i Sara prvi put opširnije skoro govorila. Oprečne izjave koje je navodno dala Kim u više navrata što za Saru Parker, što svojim „nečuvenim zahtevima“ koji su seriju učinili nemogućom, stvorilo je navodno jaz između ove dve velike zvezde, a Parkerova to nije zaboravila.

- Bojim se da ne kažem nešto neugodno, ali je teško govoriti o situaciji sa Kim. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njenih zahteva u ugovoru. Imala je neke prohteve sa kojima se nismo slagali, pa smo odustali tada od snimanja - rekla je Parkerova.

 

 

Ipak, kada je napravljen spin of serije, Katralova je izuzeta iz scenarija, ali ne da bi se omalovažila, već da se ispune njene želje, rekla je Džesika Parker. Ona je istakla kako je njima koleginica dala do znanja da to nije nešto čime ona želi da se bavi.

Dakle po sredi nije nikakva Sarina sujeta niti neke svađe, već jasno definisan stav Katralove koja se više nije prepoznala u tom filmskom ostvarenju.

- Ovde preuzimam posao ljudima iz „Seks i grad“, ali smatram da je Sara mogla biti lepša. Ne znam šta je njen problem - ispričala je tada Katral Morganu u njegovoj emisiji „Pirs Morganove životne priče“, a prenosi Gardijan.

 

Mnogi su smatrali da je ovo bio razlog njihovih razmirica. I pored toga, iako je Kim još 2017. godine javno odbila saučešće koje joj je izrazila Parker, povodom smrti njenog brata, Sara tvrdi da što se nje tiče svađa među njima ne postoji. Kako kaže, ljudi žele da čuju da po sredi postoje neke razmirice, ona nikome nije uputila neku svađalačku reč niti je po sredi neki javni spor, a i da to nije način na koji želi da komunicira.

Čuvena Samanta je po svemu sudeći svoj drzak i direktan stav pretočila i u realnom životu, ili se u svojoj ulozi u čuvenom ostvarenju uživila bez nekih poteškoća. Iako su ona i Keri bile nerazdvojne u ovoj seriji i pokazale kako funkcionišu prava ženska prijateljstva, nažalost u realnom životu je situacija drugačija.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)