Zanimljivosti

TOM HENKS OTKRIO NEŠTO O KRALJICI, svet zapanjen! Glumac se našao u nezgodnom položaju, zar baš u danima obeležavanja njenog jubileja!

Poznati holivudski glumac je prilikom gostovanja na Bi-Bi-Siju otkrio dosad nepoznati detalj iz života najdugovečnije vladarke na svetu.

05.06.2022 08:55

TOM HENKS OTKRIO NEŠTO O KRALJICI, svet zapanjen! Glumac se našao u nezgodnom položaju, zar baš u danima obeležavanja njenog jubileja!
Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta II napunila je 96 godina i njena dugovečnost se vezuje za namirnice i navike kojih se pridržava, zbog čega se veruje da upravo zato izgleda tako vitalno. Njen privatni život je, međutim, pod velom tajne i teško se mogu tek tako otkriti informacije sa dvora i o tome kako ona tačno živi.

Njena privatnost se strogo čuva i veoma retko do običnog sveta dolaze informacije o njoj. Većina zna da i po protokolu članovi kraljevske porodice počinju sa jelom tek kada kraljica prva počne i da je mogu napustiti tek kada ona završi.  

Tokom vremena se dešavalo da su pojedini izvori koji su bili u njenom društvu otkrili neke njene interesantne navike, što se dogodilo i sa holivudskom legendom Tomom Henksom koji je nedavno gostovao na Bi-Bi-Siju i tom prilikom govorio o najdugovečnijoj vladarki. Ujeo se za jezik kada je shvatio da je možda rekao previše. 

Printscreen/Youtueb/ ET Canada

Tom Henkks je rekao da je trebalo pripremiti se za razgovor sa kraljicom, ali da su ugodno ćaskali

Henks je, naime, prisustvovao večeri na dvoru 2011. godine na koju su, između ostalih, bili pozvani bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel Obama.

Videvši tokom večere i neobaveznog ćaskanja sa krajicom kako joj sluga doliva nešto poput vode u čašu, Henksa je to zaintrigiralo i bilo mu je jasno da to nije voda. Usudio se da je pita koji to koktel Njeno Visočanstvo pije, na šta je dobio odgovor: „Oh, martini“.

Glumac se našalio kako ona odlično vlada monarhijom i da je to piće pila tokom cele večeri, pa da će on verovatno tom koktelu pribeći kao i ona "ako želi da pojača i poboljša svoje sposobnosti".

Iz Bakingemske palate se nisu oglašavali povodom tog otkrića, ali su mediji na sva usta preneli kako se kraljici možda neće dopasti što je Henks govorio o njenom uživanju u alkoholu. Podsetimo, kraljica ovih dana nizom svečanosti obeležava 70 godina na tronu Britanije, što je zapravo praznik za čitavu zemlju. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)